Gulsumm32 A 101 ’den küvet almıştım burda bebek ürünleri satan mağazaya sordum onun ölçüsüne göre file bulamazsiniz dedi bulan oldu mu acaba ona uygun
archmom Gulsumm32 canım ben şoktan aldım . İçine de e bebekten köpüklü file aldım . Cuk diye oturdu . Köpük filelerin ölçüsü çok standart . Deneyebilirsin bence . Uymazsa iade edersin 🙏🏻
Gokmer Gulsumm32 e bebekte var. Merak etmeyin. Ölçüp öyle gidin. Boy boy oluyor çünkü. Herkes bu tarz marketlerden alıyor sonuçta. Uygun diye
Mervensn1 Gulsumm32 içine yatırılan banyo süngeri alabilirsin ebebekte mevcut filede üşüme banyodan korkma gibi sorunlar çıkıyormuş sanırım pek araştırmadım ama duymuştum o süngerde öyle bir şey olmuyormul yatak gibi zaten yumuşak sünger onlara da bakabilirsin
archmom Gulsumm32 benim a101 de gördüğümle çok farkı yok gibiydi canım ama bilemiyorum . E bebekte uzun süre iade değişim hakkın var . Köpük file alabilirsin . Bebeklerin file korkusuu su korkusu da oluşmuyor . Yatak gibi çünkü 🙏🏻
Mls-16 Ben şokdan küvet aldım e-bebekten de büyük boy file aldım gayet güzel oldu 👍 ikinci bebeğim içi köpüklü fileleri önermiyorum en güzeli düz fileler makinede yıkanıyor mis gibi 👍
Nehirimmm06 Mls-16 canım bende aldım file ama boyutu yazmıyordu diye hatırlıyorum acaba olur mu netten aldım
Aysentass Gulsumm32 canım bunlar standart olur ben şoktan aldım küveti herhangi bir mağazadan file aldım cuk oturdu şoktakide 50 litre a 101 dekide 50 litre boyutları aynı yani
basakhanim Gulsumm32 tekrar küvet satmak için uydurmuş olabilir. Uyar bence. E bebekte xlarge file bile var
Nergis_kms Gulsumm32 ölçüsü yazmıyor trendyolda drek o küvete takılı fotoğrafta ordan küveti tanıdım öyle aldım
Bgmaybke Ben şok marketten aldım küveti ama tıpası yokmuş dışarıdan normal tıpa alsak uyuyor mu sizde oldu mu böyle
Gulsumm32 Nurcihn uymuyor dedi bi mağaza sorumlusuna sordum a 101 ve bimden alınan küvete file bulamazsiniz dedi onlar büyük oluyormuş galiba a 101 ’deki felan
Nurcihn Gulsumm32 yoo ben A+101den aldım gayette uyuyor o kisi bilmediği için söylemiştir hangi fileyi alırsan al uyuyor