mucizemelif12
sen uzun yazmışsın diye yazıyorum : nerdeyse uygulamayı kullandığımdan beri 2.yorumum bir yazıya
1- ovülasyon testi al canım ister eczane ister güvendiğin bir yerden al. Yumurtlama dönemin çok önemli onu öğrenmen lazım ve dijital adet takibi ile değil bir fiil vücudundaki değerler ile öğrenebilirsin.
Ben şu şekilde kullandım:
adetim başladı -bitti. net bittikten 1 gün sonra sabah kalkıp işedim tek çizgi, 2.yi adetimin bitişinden 3 gün sonra yani ilk testten sonraki 2. sabah yaptım tek çizgi, 3.yü adet bittikten sonraki 5. Günde yaptım silik 1 çizgi tam 1 çizgi, 4. yü 7. Günde yaptım 2tam çizgi böylelikle ilk yumurtlama zamanımı bulmaya çalıştım. Yani adettim bittikten sınraki 5. Gün ile 10. Gün arasında yumurtluyordum.
Onu bulduktan sonra 2 adetimde de ilk testi yapmayıp son 3 testi yaparak yani adet bittikten sonra 10 gün içinde testleri yaptım ve güzel bir haberle karşılaştım 3.adeti görmedim.
2- bende doktora gittim doktorlar bir sıkıntı yok dediler, nerdeyse 2-3 sene bizimde olmadı ama denk gelmiyordu banada iş yerinde bir arkadaş önerdi ovülasyon ile takip et yumurtlamanı
3- artık olmazsa doktora gidip tedavi olayım diyordum, endişe ve stresten uzak dur
4- işim çok stresliydi toplu taşımada hep mahvoluyordum günde 6 araç hangi bünye dayanır, pandemi yaradı
5- seviştikten sonra mümkünse yıkamaya gitme kendini bel- popo altını yükseltecek bir yastık bul canım, onlar hızlı gibi görünüyor ama yumurtaya ulaşması spermin uZun sürüyor onun için yat aşağı, ayaklanma :)
6- folik asidini almaya devam et, vitaminlerle destekleyin kendinizi, arı sütü ham bal beeo nun felan, ümidini kaybetme ve Allahtan her zaman hayırlısını iste, sağlıklı iyi bir birey yetiştirmek çok önemli
7- yavaş hareket et ben çok tezcanlıyım gene olduğumu öğrendiğim ilk ay hareketlerimi kısmadım çok ama kendimi korumaya aldım bazı saçma ve yorucu işlerden uzak durdum. Ama hamileliğimde hiç üşengeçlik yapmadım
8- birde şu psikolojiyi at bir kenara çocuk yapıcam, yapıcaz çocuk istiyoruz, niye olmuyor sal gitsin, strese sokma bi bakmışsın Allahın izniyle pat oluvermiş.
9- erkekte sperm var, siz birde iyileştirmişsiniz o da iyi, şimdi senin yumurtlama dönemini bilmen önemli, birde 2 yumurtamız var ama burada önemli olan, senin yumurtlama dönemini bulman, İstediğin kadar seviş 🙈 yumurtlaman yoksa bi halt olmuyor 😂güvenilir günler oluyor
10- son olarak ovülasyon testini kendi yumurtlama dönemini bulmak için yapıyorsun yani aralık öğrendiğinde eşinle gün aşırı beraber olmanı tavsiye ederim özellikle birbirine yakın çift çizgi gördüğünüzde,
güzel haber alırsanda ilerde bir dua etsen ölmüşlerimiz için yeter 💖 endişe etme eşinde destekçi sana belli ki
11- yumurtlamanı görene kadar ovülasyon testi yap canım herhalde bulunan en verimli ürünlerden biri, şu zor zamanlarda sağlıcakla kal