karabc Merhaba ben hap olarak 150 mg kullanıyorum doğumdan önce kesildiğini söyledi bir kaç arkadaşım doktorumda kesicez dedi ama tam ne kadar zaman önce kesiliyor bilgisi olan var mı?
Beyzabuglem karabc 36 haftalık hamileyim sezeryan gününe kadar kesmicez diyor doktor oksapar kullanıyorum çok korkuyom ya kanama çok olursa diye
Beyzabuglem [silindi] siz ne için kullaniyosunuz acaba benim bacaklarımda varis var onun için kullaniyorum doktor kesmicez diyor sizin doktorunuz iki hafta önce biraktiryomus
Zeynepahmett Beyzabuglem benim pazartesi doğumum var canim yarın akşam da yapacam pazartesi sabahı sezaryene alacak işte. Yani son güne kadar yaptırıyor benim doktorum da. İlk hamileliğimde de aynı şekilde yaptık öyle aman aman çok kanama olmamıştı. Korkma doktoruna güven
karabc Beyzabuglem ya herkesde ki etki farklı sanırım ama benim arkadaşlarımın çoğunun 1 hafta önce kestiler belkide sizin yoğunluğu vs farklı bazen 1 gün önce bile kesseler etkili olabiliyormuş kişiye göre anladığım kadarıyla
[silindi] Beyzabuglem benim durumum farklı canım tedbir amaçlı o yüzden hiçbir problemim yok sadece olası komplikasyonlara karşı kullanıyorum
Gzdsrm Bizde 34de biraktik canim cok tedirgin oldum ya birakinca 2 gundur kullanmiyoruz bakalim sorun cikmaz ins.
Beyzabuglem Zeynepahmett benim doktorumda öyle diyor benim 1 Mart’ta sezeryan olcam o güne kadar kullanacaksın diyor oksapar 4000 iğne kullaniyorum
karabc Gizem957 kanımdan dolayı hemde plesantayı besleyemiyor kanım bebek kilo alamıyor o yüzden erken doğum riskim var ilaç fazla kullanıyorum 36 gibi alıcaklar bebeği doğum pozisyonuna girdi çünkü
Zeynepahmett Beyzabuglem benim de oksapar 4000 canim. Risk alınmaz zaten doğrusu da bu canım için rahat olsun
Cutepregnant karabc en iyi doktorunuz bükülecektir herkesin durumu farklı ilacın ve iğnenin etki suresi aynı değil o yüzden bırakma zamanları farklı. Kanamadan korkmayın sonuc olarak on göre bir gün söylüyorlar. Önemli olan damarlarda tıkanıklık olmaması
karabc Cutepregnant ya öyle aslında 36da bebek alıcak erken doğum riskiyleyim çocuk doğum pozisyonunu aldı birçok aksilik yaşadı 36da ciğer gelişimi tamamlandığında alıcak 34te kesicek acaba herkesin öyle mi merak ettim☺️