Hmeyyyra Arkadaşlar bana hep diyorlar söylemiyorlar diye varmı böyle bişey 16.haftada gidip öğrenmek istiyorum ama 25 e kadar söylemiyorlarmış doğru mu?
Lina998820 Hmeyyyra öyle birşey yok bebek gösterdiği zaman söylüyorlar en erken 12 haftada görebiliyorlar
Elifberk Hmeyyyra öyle birşey yok kim diyor böyle devlet hastanelerini kötülüyenleri anlamıyorum. 12.haftam bitti %90 tahminini söylemişti 16da kesin olarak belli oldu
Buketkucuk Hmeyyyra bana 16.haftamda %99 tahmin yapılmıştı ben %100 olmadığı için detaylıyı bekledim ama değişmedi 🦋
Hmeyyyra Elifberk halla hallah çok şaşırdım kötülemek için demiyorlar kendileri gittiler öğrenememişlerdi sonra 22.haftada özele gidip öğrenmişler felan bende anlamadım neyse tecrübe edip öğrenicem tam 16 yada 17.haftada gidecegim allah nasip ederse
Elifberk Hmeyyyra Anladım bilemiyorum doktordan doktora değişiyordur ozaman siz gidin öğrenirsiniz inşallah
aeh normalde özele gidiyorum , 21 haftalıkken devlete gitmek durumunda kaldım söylediler. Doktora bağlı heralde
Senayyalcin Hmeyyyra Doktora ve hastaneye göre değişiyor bazıları hiç söylemiyor bazıları hemen söylüyor ama genelde cinsiyet tahmini yapmaya pek meraklı değiller doğru düzgün kontrol bile etmedikleri için
Ates21 Senayyalcin çok doğru söylüyorsunuz 5 dakikadan fazla bakmıyorlar ultrasondan cinsiyet için gelse güven bu doktora
ikiponcik_annesi Hmeyyyra o doktorla alakalı bi durum bence ya bende devlet hastanesine gidiyorum 12 haftalıkken %80 erkek hatta 100 deama 20 si yanılma payı olsun dedi aynı hastanede farklı bi doktora giden bayansa 27. haftasında gittiği doktorun hala cinsiyet söylemediğini söylemişti cok şaşırmıştm 😱