EzgiPektas1 34+3 hamileyim. 3 gündür belime ara ara yel giriyormuş gibi 10 sn sürüyor, hareket ettirmeyecek şekilde ağrı oluyor. Yaşayan var mıdır?
Bittercikolata EzgiPektas1 o yel değil kramptır. Doktorunuza danışıp bunun için ilaç kullanabilirsiniz. Yel daha farklı oluyor günlerce ordan çıkmıyor ben çok yaşıyorum yel durumunu
EzgiPektas1 Bittercikolata teşekkür ederim cevabınız için.. eğilip kalktığımda veya otururken bi anda oluyor. Hafta sonu olduğu için ulaşamıyorum doktoruma. Pazartesi arayacağım.
Gokcene Bittercikolata bende de 20 gündür geçmiyor iyileşti sanıyorum ama yine başlıyor ilaç da kullanmıyorum napmam gerek acaba
Bittercikolata EzgiPektas1 işte dediğim gibi kramp bahsettiğiniz şey. Magnezyum kullandırıyolar genellikle. Doktorunuz en doğrusunu söyleyecektir size🌸
EzgiPektas1 Bittercikolata kullanıyorum magnezyum ama tekrar sorucam siz kramp diyince rahatladım zaten internette doğum belirtisidir filan yazıyor ya insan korkuyor erken diye☺️
sonsu Gokcene su ve sabun bulan ağrıyan yer sıcak olsun ama normal sıcak birde sıcak tut bir iki güne geçer inşallah