Mavininannesiseyda Merhaba anneler örgü korumalık çok hoşuma gidiyor yaptırmayı düşünüyorum Aranızda yaptırıp memnun kaldığınız bir sayfa var mı
Seda5431 Mavininannesiseyda bende burada bekleyim bende kızıma yeni yatak aldım yaptırmayı düşünüyorum 🤔
htc91 Mavininannesiseyda tristico diye bir yer var instagramda ben sipariş verdim ertesi gün geldi inanılmaz hızlı ve kaliteliydi.
Mavininannesiseyda Örgü koruyucu diye instada bi sayfa 4.20 metre için ğçlü korumalığa 180 tl dedi bi bloggrrdan görüp fiyat aldım
Seda5431 Merveemervee1 yatak ölçünüz ne peki sizin kaça kaç aldınız çok sordum kusurabakmayın ama siz aldığınız için sorayım dedim 🙂
BiricikGamze Bende bi siteden sordum 1.95 m benim besik olcusu 85 tl falan dedi ama nasil bilemedim bende
Merveemervee1 BiricikGamze estağfurullah🤗 bizim yatağımız 60×120 4 metrelik aldım kumaşları normalde daha kısa alıp ekleme de yapabilirsiniz ama 4 metre daha iyi
Melikeclskn Ben zubi__bebe den aldım çok da memnunum tam istediğim gibi geldi fiyatı en uygun verende orasıydı 👍
Merveemervee1 Seda5431 bence kendiniz yapmayı düşünüyorsanız 7 metre kumaş yeterli olacaktır yatağınız için