Minigim20 Kizlar intagram da bir çok lohusa pijama takımı olan sayfa var hoşuma gidiyor ama güvenip alamıyorum alıp memlun kaldığınız sayfa var mı trendyolda almıştım nedense siparişim iptal edilmiş şimdi yeniden bakmak zorundayım
threestar Minigim20 Penti ve lcw aldım ben, lohusasepeti diye bir site de var ama gereksiz pahalı bir iki kere giyeceğim seylere o kadar para vermek yerine sonradan da giyeceğim tarzda kendim seçtim emzirirken de kullanabileceğim sekilde
058elf Minigim20 bime gelmişti önden düğmeli kumaşı gayette güzeldi ben kırmızı olandan aldım, eğer kaldıysa bakabilirsin canım
MucizeAnnesii Minigim20 suwenden aldım bende sabahlıkla beraber . Önü düğmeli . Pintiden de alabilirsiniz .
asli0502 Minigim20 siyah inci markası var internet sayfasından önden düğmeli uygun fiyata aldım bakabilirsiniz
alininannesii Pentininkiler arada indirime giriyor, araştırın, ben baya önce aldım, önden düğmeli almanızda fayda var
Minigim20 alininannesii iki tane önden düğmeli aldım canım elbise tarzı da olsun çantam da dediler birde öyle bakayım diyorum ama bulamadım bı turlu
alininannesii Minigim20 ben gecelik sabahlık takımı aldım bi tane öyle, lohusam.com dan aldım, dediğiniz gibi iki tane de pijama takımı aldım, 2 emzirme sütyeni 2 de emzirme atleti aldım :)
058elf Minigim20 zenne diye internette bi site var devam ediyosa indirimleri oradı da uygundu canım, alışveriş yapmadm ama belki yapan vardır
archmom Minigim20 canım ben g-lingerie diye bir markadan aldım . Güzel indirimler oluyor zaman zaman . Kuması harika . Bakabilirsin