Ahsennurrrr 31+3 um şuan kızlar dip köşe temizlemek çok istiyorum ama evde oğlum var 4 buçuk yaşında doğuma gitmeden gene mahvolcak eminim sizde en idael zaman ne zaman yada şimdiden neler edebilirim
NAZ2333 Ahsennurrrr kizimda pazartesi temizlik yaptm dip kose cam perde icime dogmus gibi carsamba hastaneye gittim gunum gecmisti yatisa aldi persembe dogurdum cuma evimdeydm biraktigim gibi tertemizdi ama simdi bilmiyorm ama benim temizlik takintim oldugu icin her gun yapiyorm kziim 8nyasinda dagitma kirletme yasini gecti cok sukr
baharbalkann Ahsennurrrr yarın 35haftalık olcam 3gün önce badana yaptık hersey elden geçmiş oldu mis gibi oh😀
minnosthecat Ahsennurrrr merhaba, ben 36. Haftamda dip köşe büyük bir temizlik yaptım. Ağırlaşırım diye düşünüyordum ancak sıkıntım olmadı. Şimdi üzerinden 3 hafta geçti. Hala 2 günde bir illaki yapıyorum. Bir de yapmadığım gün ya bebek bugün doğarsa diye stres olup illa bir şeyler yine yapıyorum. 🥲 hele sizin bir de çocuğunuz varmış. Allah kolaylık versin.
Ahsennurrrr NAZ2333 yaa bende hergun silip süpürüyorum evi devamlı bı derleme toplama halindeyken ama cam çerçeve duvarlar mutfak dolaplarının halilarin yıkamaya yollanması lazim zaten sezeryan olucam sezeryan tarihinden iki hafta önce falan etsem acaba agirlasirmiyim die de korkuyorum
sedardahuseyin Ahsennurrrr yormadan yavaş yavaş ypcam zatn sürekli temizliyordum kimse gelip ypsın da istemiyom
Ahsennurrrr sedardahuseyin ayy bende valla gene kendimizin ettiği givi olmuyor sonra laf söz hiç isitemem
Ahsennurrrr minnosthecat aynen canım ya bide oğlum çok hareketli bebişin ütüsü bitti şimdi son kalanları utuledim nevresimleri falan hallettim beşiği hazırladım tek hastane çantam kaldı hazirlancak zaten bide şu ev işi tülleri oda oda yıkmaya utulemehe başladım kendi odamı bitirdim salon çocuk odası falan derken öyle öyle edecem arfik
sedardahuseyin Ahsennurrrr AYn AYn valla kimseye yük olamam ne kadar kendi ailem de olsa laf eden olur
alininannesii Ben 35+2 oldum bugün başladım, yavaş yavaş 2-3 günde bitiririm diyorum, tüm halıları ve kirlenen storlarımı yıkamaya gönderdim, bu arada tavsiye ederim robot süpürgelerden alın silme ve süpürmeyi çok iyi yapıyor :)
Bedis94- Ahsennurrrr bende hergün silip sürüp tozları alıyorum haftada 1 dip bucak temizliyorum yettiğim yere kadar. Camlar için kayınvalidem yardıma gelecek onun dışında koltuk ve halılar yıkanacak ama ne zaman yıkatırım bilmiyorum. Sende riskin yoksa yavaş yavaş yap canım sonra birden toplu yapınca daha zor olur
Derin2021 Ahsennurrrr ben 38 haftamdayım bu hafta gün gün yaptım zor oldu ama bitti ben biraz geç kalmışım sanırım çok ağırlaştığım için zorlandım