sntn Kızlar merhaba 34+5 haftalık hamileyim bazen göbek deliğimin çevresi acıyor sizde de böyle bir şey var mı neden olabilir acaba
Asi_0658 sntn bendede oluyor ben 28+5 haftaligim ama benim plesanta posterio olduğu için öleymiş doktor sölemişti son kontrolumde
svksym sntn bende 21. haftanın başında olmuştum öyle bebek karın hizasina çiktigi icinmis kaşiniyordu çok acıyordu da ama sizin bayagi bir ilerlemis
1anne- sntn acı yok ama yırtılacakmış gibi oluyor baya bi dışarı dönük hale geldi kıyafetlerimin altından görünüyor kazak giysem bile belli oluyor 😥 36+6
ipegin-annesi sntn bende 34+4 haftaligim göbek deliği çevresi şişti gibi böyle açıyor doktora soracağım cumartesi günü
Eylulce Haftadayım bende de oyle bi agrı var sanki göbegim düsmüş gibi agrıyor. Oturup kalkarken cok zorlanıyorum
sntn 1anne- o benim uzun zamandır var göbek deliğim dışarı çıktı ama ağrı da değil açıyor resmen çevresi
Asi_0658 Nslhnkr bebeğin eşi plesanta posterio yerleşmesi demekmiş yani göbek.deligime çok yakın yerde duruyor doktor ole söyledi ama.tam.bilmiorum açıkçası
Vilmavebambam sntn ben de 34. Haftamdayim su anda. 20li haftaların sonundan beri birebir aynı acıyı yaşıyorum. Doktorum normal olduğunu soyledi. Internetten de arastirmistim, olurmuş.
zeyzeyyyy sntn ayyy tam benim post ölüyorum acayip açıyor göbek deliğimin çevresiiiiii 31 haftalığım ben de😢😢😢
sntn zeyzeyyyy sürekli bir terlerim acıyor ağrıyor birde bu çıktı şimdi ağrılar yetmiyormuş gibi bir an önce doğsaydı ☺️