Merhaba kizlar yazmaya anca fırsat buldum aklıma geldi. Biz 14 günlük olduk bile, ben 37. Haftamda kontrolde doktorum normal doğum için 7 subata kadar bekleriz demişti gün vermişti, sezeryan istersen 37+5 günu alalım dedi ama normal beklemek istedim🥰 38. Haftamda kontrole gittim sancım yoktu ama doktor çatı kontrolü yaptı bebeğimde o zaman gelişimi 40 haftalık gözüküyordu biraz tombikdi. Catin dar normal yaparsın ama dikişin fazla olacak dedi, ortak sezeryan kararı aldık. 39+1 günü pazartesi günü sezeryana gitcektim. Pazar günü sabah nişanim geldi, doktoruma haber verdim sancimi sordu olmadığını söyledim, karnın sertlesirse hastaneye gitmemi ve nst baglanmami söyledi. Karnım sertlesince bı gidelim dedik hastane 10 dk evime. Gittim sancım çıktı 16.30 da saat 17.30 için yatisimi sezeryana alcaklarini söylediler, biz sok zaten hem çok korkuyorum hem heyecanlıyım. Eşim yatisimi yaptı eşyaları istediler almaya gitti aileme haber verdim ama ağlıyorum, tek kaldım yasak var, eşim sağlık çalışanı ailemi almaya gitmiş eşyanın ardından apar topar beni unuttu 😀 Saat 5 oldu beni anestezi için alacaklarını söylediler yanımda kimse yok vedalaşıp güç alacağım. Aradım eşimin gelmesine 20 dk var ve zamanımız yok😀 Ağlayarak gittim virüsten dolayı spinal yaptılar Aşırı korktum korkudan ağladım, ama inanın serum gibi birşey asla şiddetli ağrısı yoktu. Sonra meleğim doğdu , hemşireler ailemin geldiğini eşimin beklediğini söylediler, bebeğimi yanıma getirdiler. Asla spinal yaptırmam diyordum ama iyiki yaptırmıştım, çok çok başka bir duygu. Sonra ameliyatın bitti ve odamıza geçtik. Sütüm geldi çok.sukur bol.bol ılık suyla tampon yaptım süt kaynasın diye tuvalet için anneme kayısı hoşafı yaptırdım bir gün sonra gaz çıkarttım anca doktorumuz öyle çıkardı bizi🤗 Hemen kalkıp.tek.basima yürüdüm ben. Ağrı illaki oldu bir kaç gün belim ağrıdı ama şuanda ikimizde çok iyiyiz bin şükür iş güç yapmaya başladık bile🥰 Uzun oldu sormak istediklerinizi cevaplayabilirim sizde sağlıkla alın inş bebeklerinizi kucaklarıniza annisler ❣️🙏