sebnemyigit Jelibon54 12 ben daha :) ikili taramayı falan yaptırdınız mı nasıl oluyor bilgi verir misin biraz :)
Jelibon54 sebnemyigit doktor ultrasonla bakıyor canım zaten burun kemiği oluşmuş mu falan söyler ense kalinligini ölçüyor kan vermeni istiyor kan sonuçlarında da ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümüne bakılıyor çok şükür bir şey çıkmadı bizim gelisimimiz de 4 gün önde ilk hamile kaldığım zamanlar çiğ badem ve ceviz çok tükettim ama şimdiler de hiç yemiyorum meyve ağırlıklı besleniyorum
HHA Bennnn😔ilk zamanlar cok cok yedim artık kokusuna Bile tahammülüm yok çiğ kuru fark etmiyor gözüm göresim yok az da olsa yemeğe çalışıyorum yinede bebeğim için o iyi olsunda yarasın kan can olsun🤲🏻🐣💜
Tgcgul Ben cevizsiz duramazdım gün içinde en az 3 ara öğünüm dü 37 haftadayım hiç yiyemedim tiksindim
sclzn sebnemyigit bende ne kadar faydalı şey varsa yiyemiyorum ceviz fındık adı bile içimi kaldırıyor🤮 ve bebegin gelişimi için önemliymiş nasıl olcak bilmiyorum 🥺
Mirzeyeva94 Ben normalde yeyen deyildim 1haftadır ancaq fındık badam falan yiyorum hep canım onları istiyir . Ama heç yumurta yememişəm 1dəfədə olsa kokusu gələndə midem bulanır hiç hoşlanmıyorum bi sorun olmaz ki?
HHA sebnemyigit maşallah sağlıklı gelsinler insallah bidaki kontrole cinsiyeti öğrenirsin galiba ne hissediyorsun 😍💜🤰🏻🐣
Buketkucuk sebnemyigit tiksinmişsiniz belli ki ben hergün bir avuç tüketiyorum aslında çok faydalı bir şekilde tüketmeye çalışsanız iyi olur😇🙏🏼
sebnemyigit Buketkucuk evet ya düşününce bile tiksiniyorum düşünün😕 her gün tüketmesem de zorluyorum kendimi
sebnemyigit HHA cinsiyet için doktorum kıza benziyor ama değişir dedi umarım değişmez 😊 sağlıklı olsun yeter ama gönlümden kız geçiyor 😇 doktor bir aya netleşir dedi bakalım hayırlısı
HHA sebnemyigit hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olsun 🤲🏻💕çok sevindim benimde gönlümde kız var ama nasip 2 3 haftam var net bişey demesi için sabırla bekliyorum 🤲🏻🤰🏻💜🐣yeterki sağlıklı olsunlar