Cnsuaydn Kızlar 15+1haftalik hamileyim ama çok aşırı bel ağrım var ne oturabiliyrum ne kalkabiliyrum ne yürüyebiliyrum genellikle erkektir cinsiyeti ondan olur diyolar bu arada cinsiyetini henüz bilmiyorz böyle olan varmi ve ne yapmam gerekiyo
Tubiko52 Cnsuaydn benimde cok bel ağrım oluyor sürekli yattım kendi yatağımda koltukta yatmak bile ağrıtıyordu bacak arama sırtıma yastık koyup yattım rahim büyüdüğü için oluyor ağrılar. Kızı erkeği bilemem ama benimki erkek
ratatosk Cnsuaydn cinsiyetle alakası olduğunu sanmıyorum annem bana hamileyken bel ağrısından duramazmış. Dayanamayacak kadar ağrıyorsa acile gidebilirsiniz ya da Dr unuza sorabilirsiniz ağrı kesici falan verir belki
Ikincibebekannesi Cnsuaydn bende 15+1 im ama benim bel ağrım yok ama çok toplanıyor bebeğim bende daha cinsiyetini öğrenemedim 🤗
Elif5361 Cnsuaydn Bende 15+1 haftalığım nasipse Oğlum olcak 🥰bel ağrısı cinsiyete göre değil bence bu haftalarda bel ağrısı olsun kasık ağrısı olsun vs rahim büyüdükçe bebek büyüdükçe olabiliyormuş 😊
Ikincibebekannesi svdmm16 evet canım 12 ci haftadan beri his ediyorum bebek hareketlerini yeni yeni böyle kayar gibi yapıyor onu his ediyorum ama böyle toplanması hep oluyor 2 ci gebeliğim ilk bebeğimde his his yoktu 9 aya kadar sadece öyle titreşim his ederdim ama bu bebeğimde farklı hep his ediyorum toplanıyor bir avuç şişiyor orası sonra yayılıyor acaba diyorum yerinimi degistiriyor🥰
Cnsuaydn Elif5361 iste banada erkek olabilcegini kayinvalidem ve arkadaslari söyledi sagolsun ailemizde hic kız bebisimiz yok aalında kalbimzden kız geciyo önce hayırlısı olsun insallah Rabbim sağ salim kucağımıza almaya nasip etsin bebislerimizi kızda erkekte hangisi olursa parçam💜
Elif5361 Cnsuaydn Evet benim en başta içime erkek doğmuştu hep öyle hissettim ve doğru çıktı ilk olduğu için kız erkek farketmiyor 🥰
Dilek0809 Cnsuaydn 15+4 gece hastanede kaldım bel ağrısından öyle kötü oldum ki tüm testlerim yapıldı şükür bir şey çıkmadı bebek hızlı büyüdüğü için bu haftalarda olabilir dendi Progestan kesmişti doktorum yeniden başladı ağrılar için bi doktorunuza danışın mutlaka. Ayrıca cinsiyetimiz erkek kayınvalidem erkek olduğu için her yerimin ağrıdığını iddia etse de ben pek inanmıyorum hamile olan herkes yaşayabilir
Cnsuaydn Dilek0809 benim daha önce bir düşüğüm oldu bundada düşük riskim vardi doktorum progestan vermisti 2.ay da biraktik ağrılara iyimi geliyomus progestan
Dilek0809 Cnsuaydn benim de öyleydi bi kaybım vardı gebeliği öğrenir öğrenmez başladık Progestan vajinal 12.haftada kesmiştik şu an 15.haftadayım yeniden başladı valla doktor açıklamasını güzelce yaptı ama hastane ortamı uykusuzluk derken tam olarak ağrılar için mi anlayamadım önlem amaçlı veriyorum dedi ben de çok sorgulamadım