Yasminyenice Kızlar az önce videoda gördüm canım acayip sarımsak turşusu çekiyor acayip bi şey oldum yani daha önce hiç böyle olmamıştım nerden bulabilirim düşünüyorum her yeri aradım yok bana bi akıl verin
dlnyny Yasminyenice turşucularda oluyor babam hep alırdı şuan bilmiyorum ama yarın açık bir turşucu bulursanız belki alabilirsiniz en kötü pazartesi her yer açıktır
Pearl26450 Yasminyenice ev yapımı tursularin içerisine sarımsak atıyorlar sizin veya bir yakınınızda varsa mutlaka içinde diri sarımsak vardır
Yasminyenice Pearl26450 benim kendimin var turşum içinde sarımsak da var Yedim ama karışık turşu olduğu için salatalık tadı var sadece o yüzden ikna olamadım bu aşermek ne garip bi şeymiş ilk defa başıma geldi
Esygy Yasminyenice salı günü bime geliyor uygulamada görmüştüm eğer o zamana kadar bulamazsanız oraya bakabilirsiniz
esraizmirli Yasminyenice hakmarda olması lazım canım yarın gidip bi bak istersen bizim burda hakmarda var umarım sizin orda da vardır ☺️
Yasminyenice esraizmirli esraizmirli maalesef ben ankaradayım istanbulda gördüm ama Ankara’da hiç hakmar görmedim teşekkür ederim:)