Yahyam_17 Slm arkadaşlar aranızda su hazneli moplardan kullanan var mı almak istiyorum ama nasıl min olamadım memnun olan var mı aranızda. İyi ki almışım çok sağlam diyen varmıdır ? ☺️
Teacherella1 Yahyam_17 ben, iyi ki almısım çok pratik yedek bezli olandan aldım, biriyle başlayıp evin yarısında diğer beze geçiyorum çok pratik oluyor.
Pambikk Yahyam_17 ben aldım ve iyiki de almışım eşimde temizlik işlerinde yardımcı olduğu için kullanıyo o da her kullandığında diyo iyi ki almışız diye 😁
halitefe Yahyam_17 shiny marka var bende çok çok memnunum gerçekten inanılmaz pratik başlığı falan dönüyor heryere kolayca giriyor
Pambikk Yahyam_17 smarter shiny sprey mop trendyoldan almıştım kullanan arkadaşlarımdan görmüştüm memnunlardı bende memnun kaldım şükür 🌝
halitefe Yahyam_17 evet ordan almıştım baya önce aldım gerçi ama bir yıldır kullanıyorum rahat her oda içinde ayrı bez aldım çok kirlenirse değiştiriyorum hemen
Yahyam_17 halitefe yaaa duvar silebilir miyim peki bi oğlum var 23 haftalık hamileyim şuan yer silemiyorum fırsatım olmuyor oğlum sürekli kovadaki suyla oynamak istiyor ☺️