Canannakdeniz kızlar bende test yaptım bugün hafif T nin sol tarafında çizgi var gibi sanki bide siz bakarmisinizz🙏🙏 @Seztu
Sedagb Canannakdeniz çok belli belirsiz gördüm gibi😊 benimde ilk testim böyle çıkmıştı dayanamayıp hemen kan vermiştim😊
Haticeerez Canannakdeniz erken gebelik testi kullanin %99 doğru sonuç veriyor genelde varsa orda net çıkar büyük ihtimalle :) ama bu testinizde de çizgi var sanki 🌸🙏
Canannakdeniz Sedagb pozitifmiydi 🥰 ama T nin hemen altında değil neden öyle sendede mi bu şekilde çıkmıştı?
Canannakdeniz Tugce1803 bilmiyorum yinede ama flash la çektiğim için olabilir normal baktığımda hayalet çizgi gibi gözüküyor sarılık falan gözükmüyor canım teşekkürler yorumun için 🙏
Aslina Canannakdeniz fotoğrafı açar açmaz aa evet dedim ben çizgi gördüm var inş bebek. Bide erken gebelik yapın yarın ilk idrarla
Canannakdeniz Aslina amin inş canım teşekkür eder ilk idrarla yapmadım bunu ama pazartesi tekrsrlicam testi inş cikar🙏🙏🥰
Bebegim0101 Canannakdeniz benim persembe gunu boyle cikti,dun kan kan tahlilim 52 çıktı cnm kan testi verin isterseniz
elisa123 Canannakdeniz bende Gördüm canım var gibi en iyisi tabi kan vermek Allah tamamına erdirsin 🥰