Gamzekozgur Proluton iğnesi 3 günde 1 vuruluyormuş düşük önemle için, ben bilmeden 2 gün üst üste vurdum bugun nerdeyse 3de vuracaktım, sizce 2 gün üst üste vurdum bir zararı olmuş mudur? Doktorumun aradım tlf kapalı,
biranneikikedi Gamzekozgur her gün vurulan da var onu, nasıl vurulacağınızı doktorunuz söylediği gibi kullanın.
ratatosk Gamzekozgur kimisi her gün vurulur kimisi hafta 1 durumunuzla alakalı tamamen Dr unuz nasıl önerdiyse o şekilde vurdurmanız gerekiyor. Ama genel itibari ile bebeğe zarar veren bir iğne değil diye biliyorum.
Gamzekozgur Buse_00 Buse_00 doktorum 3 günde bir vurulacak yazmış eşim reçeteyi eczanede unuttuğu için ben bilmeden 2 gün üst üste vurdum, 😔
Gamzekozgur patuli işte buda 3 gün araylaymış ama ben bilmeden üst üste vurdum 😔 inşallah bebeğe bi zararı olmaz
Gamzekozgur biranneikikedi sıkıntı doktor 3 günde 1 vurun demiş ben habersiz 2 gün üst üste yaptım, 3 gün gittim yine vurmaya tesadüfen doğruyu öğrendim 😔
Gamzekozgur ratatosk bende ondan korkuyorum acaba bebeğe zarar geldi mi normalse 3 günde 1 yapmam lazımmış ben bilmeden üst üste vurdum 😔
ratatosk Gamzekozgur Dr unuza bilgi verin yine ama bişey olacağını sanmıyorum bebeğe zarar veren bir iğne değil 🎈🎈
biranneikikedi Gamzekozgur bebeğe zararlı bi şey değil bebeğin hormonunu salgılıyor o iğne o yüzden endişe etmeyin. Doktorunuza da söylersiniz büyük ihtimalle bizim dediğimizi der size 💐
Nilasyamom Gamzekozgur ben üst üste vurulmuştum 2 gün bişey olmaz canım. Her gün vurulan düşük riski olan insanlar var
Zeynep0606 Gamzekozgur benimde erken dogum riskim var fakat doktorum 10 gunde bir onerdi onun disinda sabah aksam progestan kullanmami soyledi bu ignenin bebege zarari oldugun bir hastasinda yogun kanamasi oldugu icin doguma kadar yapildigini ve bebek dogdugunda bir organinda sorun yaratttigini soyledi doktorunuza danışin tekrar cok yogun kanamaniz vs. Yok ise 10 gunde bir kullanin girumcemin de kanamasi ccok tu bu igneyi oldu bir doktor verdi daha sonra baska bir doktor kesmesini ve progestan kullnmasini soyledi 32 haftaya kadar geldi
Hsbsk Gamzekozgur bende haftada bir vuruluyorum doktorum rahmi güçlendirmek için vurulan bir iğne dedi. Her gün vurulan da var bebeğe bi etkisi olacağını düşünmüyorum panik yapmayın doktorunuzla görüşmeyi bekleyin