fgmkus Bu forumda ki bütün hikayeleri (pozitif olan ) asla kacırmadan okudum ve çokta faydası oldu diye düşünüyorum 38.3 de normal rutin kontrol için gittik nst de kalp atışları yavaş çıktı yemek yedim tekrar yaVas çıktı alttan muane edelim dedi veee Doğum başlamış 4 cm açıklık var dedi tabi O an insan sok oluyor ( öncesi 1.5 cm açıklık vardı 37. Haftamda ) apar topar dogumhaneye indik ve bir anda sıfır olan sancılarım ortaya çıktı epidural Doğum düşünüyorum demiştim öncesinde şartlarda uygun olunca sancılarım arttığında hemen anesteziye gönderildim ve sancı geldiğinde derin derin nefes aldım ( Sancının tarifi derin bir regli agrısı benim hissettiğim ) bu arada Fatma Ana Eli Otu annemler suya koydu baş ucuma duasını yaptılar bende bildiğim bütün duaları okudum ( öncesinde de merdiven çıkma ve hurma yemeyi ihmal etmedim ama 37. Hafta da başladım bunlara ) neyse sonra agrılarım epidurali alınca hafifledi o ara Plates topu ile hareketler yaptık ebem ile , 4 saat içinde toplam doğumum gerçekleşti sadece Doğuma alındığımda 8-10 cm açıklık kısmında agrılarımı tekrar hissettim ıkınmam için ilacın dozunu azaltmıslar ama böyle Doğum yapan kimse de duymadım ağrıyı hissettiklerini belki acemilikti onlar icin son dozu vermediler öyle yada böyle 3. Ikınmaya meleğimi aldım kucağıma şimdi 14 günlük allahım herkese güzel doğumlar nasip etsin çok dua ettim ve otun inancın faydasının olduğunu düşünüyorum sizde deneyin derim
Civcivinannesi fgmkus rabbim nasip ederse bende deneyeceğim o otu inşAllah çok inanıyorum sanki o ot vesile olacak ve rabbiminnizniyle doğumum kolaylıkla geçecek 😇🙏🏻
Ciara93 fgmkus gözünüz aydın canım Sağlıklı uzun ömürleri olur inşallah kolay güzel bi Doğum geçirmişsin maşallah