bircivcivannesi kızlar selam, ıslak mendil kullanmadan bebek temizliği mümkünmüş sanırım adını hatırlayamıyorum bilen yazabilir mi, jel gibi bı sıvı pamukla beraber kullanılıyor sanırım hastanelerde de kullanılıyormuş kullanan da var mı bu arada 🙈
Funda-05 bircivcivannesi bioderma abc mavi kapaklı bebekler için özel solüsyon var durulama gerektirmeyen doktor önerisi ile aldım. Kendimde hemşireyim ıslak mendil yerine temizleme pamuğunu kullanacağım bu ürünle
Ummuhanbilge bircivcivannesi mustelanın durulama gerektirmeyen temizleme sütü var onu kullanabilirsin
Ortmenanne16 bircivcivannesi e bebekten temizleme pamuğu aldım su ile ıslatıp öyle temizleyeceğiz 40i çıkana kadar
Dorukunannesifatma Ilık su ve yumuşak ağız mendılı kullanıyorum bende bebegım 4 günlük , ıslak mendıl başlarda kullanılmamlı
okroya Ebebekte alt temizleme pamuğu var onu kullanabilirsiniz. Bi kapta ılık su tutarsınız pamuğu ona batırıp sıkıp rahatça kullanabilirsiniz ben öyle yapıyorum daha temiz oluyor en azından başka madde yok içinde
bircivcivannesi Ummuhanbilge Funda-05 bu ürünlerle pişik sorunu yaşanmaz değil mi ? bir arkadaşım bez değil ıslak mendiller yapıyor pişigi demisti