Zehrayeg Bugün doktorum yatış verdi, sezeryanla alalım dedi ama ben suni sancıyı denemek istediğimi söyledim. Hiç açılmam ve sancım yok suni sancıyla açılmam olur mu sizce? Doktorum çok bilgilendirmiyor ne yapacağımı bilmiyorum. Deneyimleyen var mı aranızda?
heyymomm Zehrayeg neden sezaryen önerdi benim doktorum da suniye hayır dedi sezaryen önerdi de benimki kanala daha girmediği için
Hsynsltnn Zehrayeg 40. Haftam bugun doldu benim de hiç agrım yok bna da suni sancı yla dogum yaptırırız demişti salı günü gidicem kontrole
Bilgeenur Zehrayeg doktor rahim agzinin bebegin seviyesinin durumuna gore filan suninin ise yarayip yaramayacagni degerlendiriyor bishop skorlaması deniliyor buna. Yani burda kim size ne dese dogru olmaz muayneniz onemli
biokadin Zehrayeg canım eğer açılman yok ise hiç suni sancı alma acısını tahmin bile edemessin normal bir sancı değil canını afedersin canlı canlı yediklerini düşün ben bebeğimi düşük yaptım ve suni sancıyla doğum yaptım cok zordu rabbim kimseye yaşatmasın dicem benim durumumu ama insanlar yaşıyor bunu kadınlar daha doğrusu sezeryan en rahatı arkadaşlarım hep ona yöneldi . Eğer normal yoldan kendi gelmiyorsa sende kendini asla zorlama 💕
Zehrayeg eda8510 tansiyondan dolayı doktorum riskli gördü ben sezeryan istemedim ama tansiyon risklidir ben bunu göze alamam dedi
Martha Zehrayeg benim sadece suyum gelmişti. Hiç açılma ve sancı yoktu.suni sancı ile 16 saat sonunda doğurabildim
karsiyakalianne Zehrayeg suni sancı bende açılma sağlamıştı, ama ben başka sebeplerden sezeryan olmak zorunda kaldım.
Mrveykt Zehrayeg 41 veya 42 beklemeyin derim.. Bebek kendi kakasını yapmaya başlıyor (mekonium) ve kendi yiyor. Birde tansiyonuz varmış bunu hafife almayın. Bende doktor diyorsa sezerjyan, yapın derim hiç beklemeyin. 😊👍