Gizembuluttt canım benim ben de 23+2deyim. Çok sağlıklı besleniyordum yani sebze meyve kuruyemiş vs. Çeşit çeşit. Sonra detaylı ultrasonda bebeğimin iriliği ve suyumun fazlalığını biraz gören doktorum gebelik açlık tokluk şekerimi kontrol etmemi söyledi. Ben de hızlı kilo almıştım. 62 kilo ile hamile kalıp 21.haftada 70 olmuştum. Zaten hızlı kilo alımımdan dolayı doktorum uyarmıştı. Şeker değerlerim de sınırda çıktı yüksek değildi ama ben de farkettim ki güzel beslenmemin yanı sıra makarna, ekmek, tuz, şekeri ve tereyağını hayatımdan çıkardım. Asıl beslenmem gerektiği gibi beslenmeye başladım. Şimdi diyetisyen ile görüşüp kendi yediklerime göre bir liste yaptırdım. 67 kiloya düştüm şu an. daha tok ve hafiflemiş hissediyorum. Tabi herkesin beslenmesi, kilo artışı farklıdır ama istersen örnek olması açısından diyet listemi paylaşabilirim 😊 Allah’ın izniyle evlatlarımız sağlıkla gelsin, sağlıkla kucağımıza alalım . Endişelenme. Bizim detaylı ultrasonda bebek iri, böbrek genişlemesi var ve suyun fazla dediler. Çok üzüldüm kafayı yiyecektim ama şimdi Allah’a dua ediyorum ve dikkat ediyorum . Bebişin hayırlı olsun 🤲🏻