Burcu4135 canan2028 bizde de var ama doktor bunun cok ürkütücü olmadıgını anlattı. İlk cocuk da hic bir sıkıntı olmadıgını söyledi. 20 küsür aylarda bir iğne varmıs sanırım onu olacagım.
-mercimek- Benim de eşimle var, herhangi bi risk görmediği için iğne yapmadı doktorum 28.haftada. doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre iğne yapılacak
Hatice11 canan2028 Benim var ilk gebeligimde 28.haftamda Rhogam iğne oldum.Doğumdan sonra olmadım.Simdi 28. Haftamda yine olacağım.
aynur92 Hatice11 bizdede var uyusmazlık ama doktorum dogumdan sonra yapılacak iğne demişti,ılk cocukda kanama yada aksı olmadığı sürece iğne yapılmaz demişti
Rutuk06 Hatice11 kanamanız mı olmuştu acaba ? Neye göre 28. Haftada neye göre doğumdan sonra yapılıyor ? Bizdede varda uyuşmazlık
Rutuk06 Hatice11 kalçadan mı oluyor iğne acaba ? Çok acıtıyormu? Yan etkisi oluyormu? Tek başıma gitmeyi düşünüyorumda korkuyorum
Pemberuyam_ Banubaytok Kan uyuşmazlığı evlenirken belli oluyo eşiniz pozitif, siz nefatifseniz uyuşmazlık oluyor ve hamile kalınca doktora söylemeniz gerekiyor
Chucky canan2028 bizde var eiilk gebeliğimde iğne oldum bu ikinci 4 gün önce oldum 28. Haftada yapıyorlar genelde
Tugceonur canan2028 ben A Rh (-) Eşim Arh(+) kan uyuşmazlığımız var dı 28 haftada iğne vurulduk ilk gebeliğim 😇
090714 canan2028 be de de var canım bugun dokotrumla konuştum muayenede test yapacagını söyledi 28 haftada da igne vurulcakmış