Birumudumolsun Arkadaşlar Bu ilaçı siz nasıl kullanıyorsunuz . Bir de kullandıktan sonra akıntı oluyor mu .. şimdiden verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ediyorum 💓
Dryy Birumudumolsun bende başta ağızdan alıyordum bi süre sonra yan etkilerinden çok etkilenmeye başlayınca fitil olarak kullanmaya başladım daha iyi oldu. İlacın artığı beyaz pütür olarak atıyor dışarı
gunesp Birumudumolsun ben önce ağızdan alıyordum ama çok yan etkisini görünce doktorumu aradım fitil olarak kullan dedi şuan bi sıkıntısını yaşamıyorum
Sermec27 Birumudumolsun agızdan alıyorum en başından beri ilk başlarda baş dönmesi yapmıştı ama şimdi yapmıyor 20+2 haftalık hamıleyım bende biraz beyaz kokusuz akıntı oluyor bazen az bazen cok progestan hormonundan dolayı mı bilmiyorum 🥰
Birumudumolsun Bende ağızdan kullandım dün inanılmaz bas dönmesi yaptı ve ardına hemen uyudum bayıldım resmen çok yan etkili bir ilaç 😃
ezgikartal Vajinal aliyorum. Akinti hep yapiyor ama vucut alacagi kadarini aliyor zaten kalani disari atiyor doktor hamile kalirsam tutunsun diye verdi