111 Tüy diyince de sanki kuş muşuz gibi 😂 bıktım artık her hafta ağda yapmaktan hamilelikten önce lazer epilasyona gidiyodum siz ne yapıyorsunuz 🤷♀️
Biranne1234 111 bende lazere gidiyordum 8 haftalığım daha dokunmadım çok inceldi zaten ilerleryen zamanlarda ne yaparım bilmiyorum bende ☺️
momof3 111 Lazere gitmiştim tam kurtulmak üzereydim tüylerden biraz çoğaldı yine özellikle özel bölge 🤷🏻♀️ Napıcam bilmiyorum..Koltuk altım bitti 3-4 kök kaldı onları eldivenle almamı önerdi gittiğim uzman..Ama bacak ve özel bölgeye napıcam bilmiyorum
Annesininmisi 111 başlığı açan arkadaşın müsaadesiyle ben de bir soru sormak istiyorum arka arkaya başlık açmayalım diye .. şimdi ben de lazer tayfadan geliyorum ama pandemi sebebiyle bıraktık ve jilete döndüm. Şu an 32 haftadayım ağdaya gidip gitmemekte kararsızım. Kaçıncı haftada ağdaya gidersem hem dogumu hem dogum sonrası muayeneyi ( normal dogum olursa )kapsayacak şekilde kurtarırım bu işi. Çünkü normal dogum olursa ve dikiş atarlarsa o bölgeyi jiletle alamam diye dusunuyorum anlaşılsın diye açık yazdım kusura bakmayın ama aklıma çok takıldı 🤔
_Elifffffff_ 111 ayy hiç sorma canm ya ilk gebeligimde tüylerim çıkmazken şimdi heryerim tüy oldu göğüslerim göbeğim yüzüm:( almayida düşünmüyorum doğumdan sonra dokuluyr diyorlar ama inşallah öyle olur :) kontrole gittigim vakit epilasyon aleti ile alıyorum gobegimi bi🙋♀️🤗
Almilaaa Bende tam tersi olan tüylerim döküldü ya vücudum bebek gibi oldu doğumdan sonra çıkarlarsa çok ağlarım🥲
Kbra290329 Benmde çıkmıyor yaa çok mutluyum geçen bacaklarıma baktm almak için bişey yoktu çok şaşırdım
imerveg Annesininmisi ben de aynı dertten muzdaribim 🤦🏻♀️ 33. Haftamdayim sagdan soldan duydugum kadariyla 37. Hafta sonrasi git kurtarirsin diyorlar ama anam cocugun nezaman gelecegi de belli olmuyor ki🤭
Almilaaa Annesininmisi yaa ben 3 güne 36.haftaya gircem 37′de çatı muayenesi yapılacak o yüzden bu haftaiçi 36 olunca hemen gitsem diyorum inşallah 40lara kadar beklemez kızım😅 anneme diyorum ağda yaptırayım çatıda sorun olmazsa 38de falan doğurayım lütfen 😂😂
Aygun1992 Ben 11haftalik hamileyim,4aralikta yaptırdım lazer o zaman hamile olduğumu bilmiyordum 14gun sonra kontrol yaptırdım ama kollarımda ve özel boldege erken çıkmaya başladı,ne yapacam bilmiyorum,zararsız bir öneriniz Varmi?
Annesininmisi imerveg aynen öyle ben de mi 37 de gitsem 🤔 bilemedim dediğin gibi ne zaman gelecekleri de belli olmuyor
Annesininmisi Almilaaa ya 36 da gitsen dediğin gibi 40 da yine çıkar 😢 sadece çatı muayenesini kurtarmış olur. Nası yapıcaz hiç bilmiyorum
Almilaaa Annesininmisi bende bunu düşünüp duruyorum ya mecbur muayeneden önce gidicem artık hayırlısı 😀