Sbrcgr Üniversite hastanelerinden nasıl randevu alınıyor ? Mhrs den direk randevu vermiyor başka yolu bilen var mı
Nehmir Sbrcgr kendi sitelerinden randevu alınıyor. Ama üni. Hastanesindeki prof. Gideceksen onlar randevusuz. Hastanede sıra alıyosn ücretini ödeyip giriyosn. Perinatoloji yazıldığına göre prof. Gidecksn
Safisss Sbrcgr Canım kadın doğuma randevu alıyorsun daha sonra onların onayı ile perinatolijiye randevu alabiliyrsn
umaydurununannesi Sbrcgr unıversıtenın numarasını arayıp ordan baglıyokar acarlarsa sansına ben 2 hafta ulasmak ıcın aradım durdum tam actılar randevu yok duan dedıler
Nehmir Sbrcgr orası şehir ve devlet hastaneleri için gecerli üni. Hastanelerini kapsamıyo. Üni. De de normal doktorlar var ancak perinatologlar prof. Veya doç. Oluyorlar ve ücretli oluyo. Şehir hastanelerindeki perinatologlar ücretsiz
Peraaaa Bende özelde takibi yapıyorm ama detaylı için devlete gitmeyi düşünüyorum Devlet hast. Hiç muayne olmadğm için önce bir kadın doğuma gitmek lazımmış Orada yeşil alan dedikleri şey açıyorlarmış sistemden, ondan sonra randevu alabiliyormuşuz
Sbrcgr Peraaaa ben de öyleyim. Doktorum başka gözün görmesinde fayda var diyor ama perinatolog olmasını istiyorum bakalım hayırlısı
Peraaaa Sbrcgr bulundğm özel hastanede perinatolog değil radyoloji uzmanı bakıyor detaylıya Bu durumda perinatoloğa gitmek bana daha mantıklı geldi
Esmanindunyasi Sbrcgr egitim arastirma hastahanesine gidiyorsun perinatoloji bolumu ucin odalara tek tek girip kendin randevu istiyorsun diger turlu mhrsden randevu verilmiyor
Minay Sbrcgr her şehirde farklı mı bilmiyorum ama ben kayserideyim burda randevusuz gdiliyor prof yada doç oluyorlar ücretli muayene yapılıyor