minikcivcivim NaimeYilmaz ya lütfen mesajlaşma konusunda da yardımcı olun bu şekilde olmuyor bir çok arkadaşımızla konuşmak,yazışmak istiyoruz ya da farklı bir konu konuşurken 3.cu kişilerin okumasını istemiyoruz. Ya da adres alışverişi oluyor olmuyor resim atma konusunda özel içerik olunca atamıyoruz zaten farklı sosyal medyalarda takiplesmiyoruz burada birbirimizle iletişim halindeyiz lütfen. Ayrıca bence bir çok happy mom forum kullanıcılarının ısteği bu lütfen çözüm bulun🙏
minikcivcivim Bfduam ne yapalım canim birbirimizle iletişim halindeyiz ama bu şekilde olmuyor. Ya sormak istediğimiz oluyor ama bir başkasının görmesini de istemiyoruz bence önceki hali daha güzeldi
Bfduam adm uzundur mesaj kısmı yok, bi arada sıkıntı vardı, düzeldi, tekrar aynı sıkıntı oldu, ne zaman düzelecek?
Bfduam minikcivcivim aynen öyle, özel bir konuyu, üçüncü kişilerin okumasını istemiyoruz haliyle mahremimiz. İnş. düzelir.
Uerdem adm cok saldırgan yorumlar yapan kullanicilar oluyor bu kullanicilar icin, herkesin profilinde like dislike olmasi lazim. Fazla dislike alan kullanıcıların değerlendirilmesi ve sonucunda bir yaptırım olmasi lazım bence
G_M_Z @adm sürekli oturumum kapanıyor 🤦🏼♀️ Uygulamadan her çıkış yaptığımda oturum da kapanıyor her seferinde tekrar giriyorum🤦🏼♀️
Egeasigi adm resimler keşke bu şekilde yüklenmese ,şayet her seferinde nasıl yüklemem gerektiğini unutup araştırıyorum ve bazen de üşenip yüklemiyorum ..bir çözüm bulamaz mıyız bu duruma .?