Pelin45 Bu adet tarihleri nasıl hesaplanıyor canlar ya 11 ağustosta en son adet gördüm hemen bu tarihte mi hesaplanıyor
Pelin45 mervedaldaban ama o zamanlar 3 4 günlük adetli oluyoruz hemen hamile kalamiyoruz ya canım benimde şuan 26+4 uygulamaya göre ama doktora gidince 25+4 diyor
Mapleleaf mervedaldaban hamilelik boyunca hiç pastirma sucuk salam yemedim ama sucuktan uzak durmak zor ama hamgurbere düşmüştüm bi ara
minikfare1 mervedaldaban ben 🌸 nasıl sigara ya da alkol alamıyorsak onun gibi düşünüyorum. Bi faydası olmayan besinlerden uzak duruyorum zaten. Zor ama dayanılmayacak bir şey değil.
Pelin45 mervedaldaban işte canim ilk bebegimi aourt damarında sorun varmış doğdu 12 gün yaşadı öldü şimdi ikinciye hamileyim aourt damarı 3.4 çıktı değeri normalde 3.7 olması gerek ama ekoda 26 dan hesapladı acaba diyorum 25 hafta di ondan mı öyle diyorum
mervedaldaban Pelin45 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 3 buçuk aylık bebeğimi kaybettim çok zor Allah kimseye o acıyı yaşatmasın
Tugbae MucizeAnnesii kesinlikle çok müsait bir platform burası bu tarz yorumlara ama canı isteyip yiyemeyincede kötü öyle düşünelim istedikçe dozunda yiyip bıraktık diyelim ama oda protein bir nevi sonuçta öyle düşünülsün 😂
zerana mervedaldaban valla bende yiyorum. İyi pişmişinden zarar geleceğini düşünmüyorum. Biz de insanız belirli alışkanlıklarımız var maalesef.
Gizem2764 mervedaldaban ben hamileliği den beri ağzıma dahi sürmedim ne yararlıysa onu yemeye çalıştım ama kahvaltıda çay çok tüketiyorum
Dyguklc mervedaldaban ilk 3 4 ay asiri dikkat ettim salam sosis sucuk hicbisey yemedim meyveli soda falanda mesela ama sonra bi patlama yasadim ki 😁 nasi ozledysem sabah aksam yedim ictim allaha sukur bisey olmadi simdiye kadar
Gokceeeee-_ HappyMom İlk aylarda ne sucuk ne pastırma ne tavuk ne et ne de yumurta hiç yiyemedim şuan 3.trimester dönemdeyim yumurta süt zeytin bal pekmez ne olursa yiyorum et tavuk yumurta balık bunları da es geçmemek lazım
Fndk33 Hayla34 kasap sucuk yiyebilirsin ve çok pişirmelisin benim doktorum öyle diyor. Benimde tokosplazma bağışıklığım yok ama canım istediğimde kasaptan alıp yiyorum🌸
Annesionu-yer HappyMom canım isteyince yiyorum. İlk üç ay abur cubur dahil yemedim yalan yok ama sonra az da olsa yiyorum yani cips de kola da ama az az. Hiç yemesem daha iyi tabii de dayanamıyorum🙈🙈