Busbushatun 07vefa42 canim hamile kaldiktan snra normal gebelik gbi ilerliyor farkli bi risk yoksa ayda bir
Huzurmelegim_28 07vefa42 ilk basta 2 haftada bir gidiyordum tup bebek doktoruma simdi sskda ayda 1 kontrole gidyorumm ayda 1 yeterli suzamanda
07vefa42 Huzurmelegim_28 Busbushatun cok şükür şimdilik sıkıntımız yok tabi bide tup bebek olunca insan ekstra merak ediyor🥰
07vefa42 ratatosk bi sıkınttiniz yoktu insallahh bende 8+5 hamileyim kalp dr hersey yolunda dedi en son kontrol den sonra 1 ay sonra gel dedi tabi merak edersen gelebilirsin dedi bi sıkıntı olursa falan
ratatosk 07vefa42 benim kanama olmuştu ama kullandığım kan sulandırıcı yapmıştı daha önce de 1 düşüğüm olduğu için tedbir amaçlı sık gördü sanırım şimdi artık düzene bindi ama keşke yine 2 hafta 1 gitsem 1 ay çok uzun geliyor heyecanlanıyor insan 🙈🙈
Peraaaa Benim ilk 3 ay hep riskliydi 2 haftada bazen haftada bir gittiğim oluyordu.. Ama zaten gebe kalındıktan sonra risk yoksa, normak gebelik gibi ilerliyor Şuan 3 haftada bir gidiyorum
07vefa42 ratatosk yaa evettt benimmde kanamam olmustu bnde oksapar kullanıyorum ama coo sukur bebeğim iyiyimis banada uzun geldi bir ay doktor da hersey yolunda dedi ama insan gene cok merak ediyor🥰
07vefa42 ratatosk kanamalariniz ne zaman baslamisti sizin ne sure devam etti biraz anlatirmisininz rica etsem🙏🏻
mercimeginanne 07vefa42 ilk haftalar sık gittik kalp atışını duymak için. Sonra ayda 1 gittim :) bu hafta randevum var 35. haftadayız bundan sonra her hafta hayırlısıyla :)
07vefa42 mercimeginanne ooo masallahhh sizinn bitmiş bile nerdeysee rabbim sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin 🌹 bizedeee insallah 🙏🏻🙏🏻
07vefa42 mercimeginanne amiinn insallahhhh 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Cok teşekkür ediyorummm 🌹🌹 bide kullandiginiz bir gunes koruyucu varmidir🙏🏻
mercimeginanne 07vefa42 yok malesef kullanmıyorum 😂 zaten dışarı yüzü görmüyoruz görürsekte bi 5-10 dk 😂
07vefa42 mercimeginanne 😂😂 yaaa aslindaa bende ayniyimm ama. D vitamin eksik olunca güneşe yatıyorum hep bu yüzden de korkuyorum teşekkür ederim sizede🙏🏻
ratatosk 07vefa42 8. Hafta da başladı kahverengi leke oldu başta sonra kırmızı pıhtılı oldu sonra tekrar kahverengi ye döndü 11. Hafta falandı heralde kesildi tamamen. En ufak Bi lekelenmede direkt dr a haber verdim acile gittim normal demelerine rağmen 🙈 bol bol dinlendim yemek falan yaptım ama temizlik vs iş hiç yapmadım çok hareketsiz kalma dedi dr ama iş de yapma dedi. Çok şükür atlattım 🙏