Hmdsena2019 Nkayserili90 meme usg de var smer ve kültür sen söyle gitcegin doktora aşilama için istemiş ikisini ayni anda alıyolar baktintınmi doktor canım
Nkayserili90 Hmdsena2019 baktım canım meme usg için göztepe ssk dan Çarşamba ya randevu aldım, smearide yine göztepe sskda ki doktorla görüştüm adetin bitince gel dedi, çarşamba onuda yaptırabilirsem inşallah orda bitirmiş olurum
Hmdsena2019 Nkayserili90 bugünmü yüksek çıktı canım oo stresdendir Eee yaptırıyolar test bari takip etseler yok 😠 hap kullanman lazım aile hekimin varsa ona daniş incir yeme tere roka felan yeme bunlarda yükseltiyo
Nkayserili90 Hmdsena2019 he canım bugun yüksek cıktı, gecen ay hergun 2 tane incir yedim😂😂arkadaşım incir yediğim ay hamile kaldım demişti milletten duyduğumuzu yapa yapa bünyeyi mahvettik😂
Nkayserili90 Hmdsena2019 özele bi kadın doğumcuya gittim dostinex başladı demin sonuçları attım ona bide bu ay klomen deneyelim dedi klomen denicez bakalım nolcak
Hmdsena2019 Nkayserili90 kız bizde böyle ögrendik nerden bilcez yoksa dostineks düşürur canim zaten genel verilen ilac bu
nisan-23 Nkayserili90 ben smear ve meme USG yi dışarda yaptırdım. adetin 2m yada 3. günü gidiyorsunuz hormon testi istiyorlar onlari zeynep Kamilde yaptırdim sonuçlar çıkınca hepsini beraber götürüyorsunuz dosya açıp randevu veriyorlar.
Hmdsena2019 satigul canım bende z.kamil de tüp bebek için gidiyorum bi sorum olcak sana yeni yaptırmışsın 😊 Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. 🤲🏻🤲🏻
Nkayserili90 Hmdsena2019 canım bişi dicem sana yine aşılama yapılırken biz ilaç için ne kadar para ödüyoruz eczaneye ya da hastaneye
Hmdsena2019 satigul z.kamilde aşilama yaptık maalesef tutmadı 😔 tüp bebege yönlerdi oraya yarın gitcem rapor için ilk başta soruyolar mi raporu burdami kullanıcaksın özel demi ona göre raporda farklı testler mi isteniyo yoksa aynı mi
satigul Hmdsena2019 raporda herşey aynı oluyor canım. Dosyanı teslim etmek üzere sağlık kurulu bölümüne gidiyorsun orası soruyor en son o kadar. Tahliller falan değişmiyor herşey aynı.
Hmdsena2019 satigul anladım saglık kuruluna verirken ordaki soruyo burdami özeldemi olcak die çok saol 😊
Hmdsena2019 Nkayserili90 aşilama icin hastane almiyo ama raporlu ilaclar benim gonalf igne ile oldu 450 lira tuttu
Nkayserili90 Hmdsena2019 tamam canım teşekkür ederim, bugun meme usg ile smearide yaptırdım ben sonuçlar cıkınca zeynep kamile gidicem dosyamın açtırıcam inşallah 🙏🏻