Hmdsena2019 Nkayserili90 canım bi tüp bebek yaptırmişsin onlar istemedi smer ve kültür genelde isterler
Nkayserili90 Hmdsena2019 özelde yaptırmıştım canım onlar hiçbişi istemedi hsg yapıldı bana eşimede spermıyogram sonra direkt tedaviye başladık zaten
Hmdsena2019 Nkayserili90 dogrudur meme ultrasonu yeni istıyolar demek. Ben gecen yıl şubat da teslim ettim dosyayı
Nkayserili90 Hmdsena2019 he kabul edıyolarsa iyi o zaman, peki zeynel kamilde kadın doğum randevusunu smear için mi alın dediler bana sisteme girip bakıyorum normal kadın doğum randevusuda yok ki hep gebe izlem tüp bebek ya da infertilite falan var
Hmdsena2019 Nkayserili90 bende gelcem pazartesi Aşilama yapmştık olmadı 😔😔 artık tüp bebege geçiş yaparlar inşAllah 🤲🏻
Nkayserili90 Hmdsena2019 o zaman göztepe ya da numuneden alim smear ve meme us lazım diyim yaparlar öle inşallah
Nkayserili90 Emine1234 Allahım inşallah sizede tez vakitte nasip etsin canım benim içleri sırada bize çok zor ya stres yaptıkça hiç olmuyo zaten benim tüpbebek tuttu ama boşgebelik oldu😞
Hmdsena2019 Nkayserili90 çevrendeki hastanelere bak canım Dedigin gibi her doktor da bakmiyo kimi tek gebe bakıyo infettilıte kimide başka
Nkayserili90 Hmdsena2019 eurofertil tüp bebek merkezinde yaptık canım 8000+ilaçlar 5.500 tuttu topmamda 13.500 verdik canım
Nkayserili90 Hmdsena2019 bişi dicem zeynep kamilde yine infertilite ye randevu alsak ora smear yapmıyo mu, kadın doğuma genelde gebe izleme var randevu hiç normal kadın doğum randevusu göremedim
Hmdsena2019 Nkayserili90 aynen smer ordan aldır ama meme ultrasonu yeni istıyolar onu bilmiyorum bendede isterler şimdi tüm bebek için 😔
Nkayserili90 Hmdsena2019 evet hem maddi hem manevi yıpratıyor birde olumlu sonuç alıp sonra olumsuz olması daha da etkiliyor inşallah sizde tek seferde tutar