Pamugunannesi1 İlk başlarda hiç zorlanmıyordum ama şuan çok zorlanıyorum kıvranıyorum ne iyi gelir alttan vuruyor ağrısı artık dayanılcak gibi değil
maria12 Pamugunannesi1 ılık su için çok iyi geliyor. Ama böyle bardak bardak için bol bol ☺️ Tuvaletiniz de çabuk geliyor rahatlatıyor bayağı 😂
Lyl1453 Pamugunannesi1 canım bende bu durumdan şikayetçiydim ama bol bol su iç ve saat yönüne doğru karnını sivazla çok iyi geliyor
Zezz Pamugunannesi1 brnde kabizlik suskinlik yasadim aksam sabsk zeytin yagi ictim 1 kasik.uzerine su ictim 23 adet kayisi yedim simdi duzeldi..simdide enfeksiyondan suphrleniyorum agrilarim var zor gececek galiba hamilelik bnm
Pamugunannesi1 Ayseyldrmx sade maden suyu hiç içemiyorum ya tadı çok kötü bişey de yiyemiyorum zaten anlamadım neden gazım çok var
Pamugunannesi1 maria12 Tuvalete çıkmamda problem yok ama gazımı yapamıyorum doktor ultrasonla bakarken çok gazın var dedi eşim karnımı ovalıyor ama çıkmıyor ılık suyu denicem teşekkür ederim
A-A-A_ailesi Canım benimde oluyordu doktor şurup verdi yinede doktoruna danışıp al GASTREN DUO şurubun ismi
Pamugunannesi1 Lyl1453 Su içemiyorum hazır su içiyorum musluk suyu çok kireçli diye hazır suyun tadı da kötü gelmeye başladı 😖 Eşim karnımı sıvazlıyor ama yapamıyorum gene de
Pamugunannesi1 Zezz Geçmiş olsun canım idrar tahlili ver doktoruna şüpheleniyorsan kendinden. Şuan evde kayısı yok geçti artık yarın alıcaz gazını yapamamak ne kadar zor ☹️
maria12 Pamugunannesi1 benim de öyleydi doktor önerdi ılık suyu. İstersen sade iç istersen içine bal da karıştır demişti ☺️ Ben genelde birkaç damla limon sıkıp içiyorum
Zezz Pamugunannesi1 bunlari sabah aksam duzenli yaptim nirmale dondum.doktora oazartedi nasip olursa gitcem
Eylul58 Pamugunannesi1 Ayak altlarına hafif sıcak su torbası koy, doktora sor ama önce gebelikte zararı yoksa bu yöntemi dene
Birileri Pamugunannesi1 rezene çayıni deneyebilirsiniz bana çok iyi geldi günde bir fincan içiyorum her ihtimale karşı
Birileri Pamugunannesi1 rezene bebeklere bile verilen bı çay gaz için, emzirme döneminde de süt için tercih ediyorlarmis o yüzden gönül rahatlığıyla içiyorum tabi abartmadan 😊
Pamugunannesi1 maria12 Ayaklarım buz gibi ev terliği giysem bile soğuk oluyor ayaklarım anlamıyorum neden