mbt34 Merhabalar, Medicalpark Bahçelievler de tüp bebek yaptıran, tedavi gören var mı? Memnun kaldınız mı? Hiç yorum bulamadım ama kafama yatarsa Jane hanıma gitmeyi düşünüyorum. Doktorla da görüşeceğim. Ulaşım rahat olduğu için orayı araştırıyorum.
Tekmile11 mbt34 tüp bebek her anlamda risk teşkil ettiği için doktorun ve embriyoloğun çok iyi olması gerekiyor bende Avrupa takasındayım fakat prof dr Ali Rüştü ergül hocaya gidiyorum çok da memnun kaldık çok şükür tuttu da , önemli olan sağlıkla kucağa almak bana sorarsanız dr erkek bayan bakmayın :)
mbt34 Emine1234 Evet o doktoru da biliyorum. Onla da görüşürüm olmazsa. Seçenek varken erkek doktora gitmek istemiyorum açıkçası ama bakalım yine de.
mbt34 Tekmile11 Önceliğim var ama tabiki asla gitmem demiyorum şu süreçte araştırıp içimize sinen yerle devam etmek en doğrusu. Eşim iş nedeniyle rahat izin alamıyor, okullar açılıyor ben de her zaman müsait olmayacağım. O yüzden rahat gidip gelebileceğim bir yer olması da avantaj benim için.
Tekmile11 mbt34 evet o da önemli benim eşimin işi çok sıkı olmadığı için oraya devam ediyoruz , İstinye üniversitesi hastanesinde de bi dr vardı o da iyi bi doktor ziya kalem , çok gezince de insanın kafası karışıyor allah yardımcınız olsun gönlünüze göre versin .