_NY3- Zynpkznci-60 ben onlu seti şeffaf poşete koydum poşete bir de bez koydum hazır şekilde verecem 🙏🏻
mercimeginanne _NY3- ovvv kıyafet paketine bez koymadım ben hiç aklıma gelmedi 🙈 direk çantaya koymuştum
Oznur2z1 BEnde battaniyesiyle takım olsun diye 10 şu sey aldım içinden tulumunu çıkarttım sadece alt üst eldiven şapka zıbın çorap bez koydum trendyoldan bavul düzenleyici aldım içine yerleştirdim direk onu vericem
ozgeya Zynpkznci-60 Çıtçıtlı body, alt üst takım yada tulum, şapka, eldiven, çorap, battaniye ve 1 adet bez vermiştim.
Yenianna222 Ben onlu aldım ama içinden alt üst bere ve eldiven vereceğim bir de ince battaniye yanına kalın battaniye ve bir adet bez .
Cumaserife Zynpkznci-60 valla ben devlet hastanesinde doğum yaptım ilk kızımda geçen yıldı. Kıyafet falan istemediler benim ayarladığım bezlerle silip bataniyemize sarıp dışarda kim bekliyosa ona verdiler. yani giydirmiyorlar içerde odanıza çıkınca siz giydirin daha iyi olur herşeyin ilkini yaşamak güzeldir
Cumaserife Zynpkznci-60 en iyisi yatışınız yapıldığında yada doğumdan önce bir sorun derim hangi hastaneye gidecekseniz her hastanede aynı olmuyo çünkü herkes farklı bişey yazmış ben yine bir alt bezi silmek için bez ve bataniye vericem
archmom Zynpkznci-60 4 tane hastane çıkısı aldım . 1 tanesi 10 lu onu eve giderken kullanacagım . Bir tane çok ucuz aldım . İlk silimde onu giydiriyorlar ama biraz bebiş kirli kaldıgı için hemen çıkarman gerekiyormus ve leke oluyormus . Bu nedenle ilk o çok uyguna aldıgımı vereceğim . 🙏🏻 5 li bir set 🙏🏻