Zmrkays 9 haftalık gebeyim mide bulantısı yaşıyorum doktorum ilaç önerdi kullandim zencefil önerdi o daha çok midemi bulandirdi bileklik kullandım bı sure iyi geldi artık fayda etmiyor kraker,leblebi hiçbiri fayda etmiyor onerebileceginiz başka birşey varmı yardımcı olun lütfen :(
Esrasen Zmrkays ne yapsan faydasız malesef 6.haftadan 17.haftaya dibine kadar çektim elden hic bisey gelmiyor doktor 2 kez ilac degistirdi hic fayda görmedim çözümü yok sabır 🤲
H-M1602 Zmrkays bende 9+5 im çok şükür az migdem bulaniuor birşey yiyince geçiyor aç kalinca bunaliyor daha bir kere kustum,eksi şeyler yemeye çalış yeşillik ,bol limonlu iştahını açar ,ben de çok yemek yiyorum 🙈
Zmrkays H-M1602 keşke bende yemek yiyebilsem su bile içemiyorum limon sıkınca icebiliyorum yemek yiyincede bulanıyor yemesemd bulanıyor napcagini şaşırdım :((
Esrasen Zmrkays su icemedim yemek yiyemedim iki kez serum almak zorunda kaldim ben seni anlıyorum ama emin ol ne yapsan geçmiyor dinlenmeye calis bol bol
[silindi] Okurken eski günlere döndüm çaresizce bir çare aradığım günlere :( 18 haftaya kadar bi fiil kustum şuan çok şükür süperim. Bir çaresi yok mecbur çekeceksin inşallah doğuma kadar sürmez
Cansuyorgancilar Şuan 12. Haftalık gebeyim 6. Haftamdan beri inan ki sürünüyorum her gün damar yolu 1-2 litre serum ile duruyorum bunun hiç bir çözümü yok doktorum en son kanser hastalarına verilen bulantı ilaçlarından seruma karıştırmaya başladı çünkü 10 kilo verdim sadece sabredicez zamanla azalacak tevekkül etmekten başka çaremiz yok
Yenibirannee Canim bende 12+1 haftaligim dun doktor kontrolum vardi cok sikayetim var benimde prilam ilaci gunde 4 kereyi asmicak sekilde alabilirsin dedi yogun zamanlarimda oglen aksama dogru 1 er tane yatarkende 2 taneyi birden aliyorum ekstra kendi cozumlerimde cubuk kraker ve haşlanmış patates ayva ve eksi çilek cok rahatlatiyor midemi sende dene istersen İnsallah daha fazla surmez o kadar iyi anliyorum ki seni…