Alyasibel merveacikgoz Bizde 11haftalık olduk bir limon yedim uzandım bulantı mide yanması devam ediyor hâlâ
Melikeelanur merveacikgoz 11+4 olduk bugunumuze şükür canım iştahım biraz daha iyi şükür düşük riskim var di baştan beri lekelenme falan geçti ona da şükür haftaya kontrolüm var 2li tarama yapılacak inslalah cinsiyette şöyle merakla bekliyorum🥰❤️
hatice3553 merveacikgoz 11+3 den selamlar benim bulantılarım ve koku hassasiyetim bu hafta başladı öncesinde gayet iyiydim nazar değdirdim kendime 😫
aylin08166 merveacikgoz bugün tam 11+0 olduk bugün kontrolüm vardı herşey yolundaydı çok şükür 🥰 10 gün sonra cinsiyet için çağırdı %60 kız dedi
Sedamurat 10+1 den selamlar 😇 korkuyorum endişeleniyorum sürekli bişey oldumu diye biraz önce bir yorum yazdım mide bulantılarım 2 gündür azaldı diye yazdıktan sonra bulantılar geldi şaka gibi 😂😂
Serpilbb Melikeelanur bizde 11+4 üz 😄😄 mide bulantısı ve yorgunluk bitiriyor ama geçer heralde yakında 😄😄
Fndmrplt 11+0 dan merhabalarr tam mide bulantısı koku hassasiyeti geçti ohh dedim akşamına tekrar 🤢 kendimize nazar mi değdiriyoruz kızlar naaapiyoruz 😂
Fndmrplt Eaf evet 11 den 14. Haftaya kadar yaptırmak gerekiyor pazartesi randevum var 11+2 olacağım o zaman
Melikeelanur Eaf yine de bı kaç gün geçse iyi olur canım bazen ultrasonda küçük falan cikiyo ya bnde 12+6da gidicem nasip olursa
Civcivim_annesi 12+0 dan merhabalar 🤗 düşük tehlikem olduğu için yatıyorum biran önce bu durumun geçmesini bekliyorum