Mucizebebegimm123 Anne18 insallah en yakin zamanda gelirde. Bebeginizi beslersiniz. Peki sizin ve bebegin sağlığı nasil erken doğduğu için insallah bi sorun yoktur
Ecmelbeyza Anne18 yaaa inanmıyorum nasıııl ay kuzum çok geçmiş olsun sana bebeğin de hayırlı olsun Allah vatana millete hayırlı güzel sağlıklı akıllı evlat eylesin . Durumunuz nasıl ? Normal mi ay çok soru var
Kucukkedi Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce sütünüz gelir🤲🏻 Bebişinizin durumu nasıl , kaç kg?
pptya01 Geçmiş olsun. Alalh yardımcınız olsun mübarek gün. Sütünüz gelir pes etmeden sağmaya çalışın sürekli. Stres yapmamaya çalılın uyku ve su içmek çok iyi geliyor. Bebeğiniz nasıl
Ecmelbeyza Anne18 incir kaynatıp iç hoşaf bide . Süt yapıyormuş inşallah sütün bol olur beslenir bebişin
Ecmelbeyza Anne18 ah minnoşum yaaa yerim ben onu daha minnacık🥺🥺🥺ooyyy senle aynıydık ya şok oldum başlığı görünce . Allahım yardımcın olsun hiç moralini bozma . Hepsi geçecek inşallah . Sütünü içtikçe gelişir büyür kısa zamanda Allah’ın izniyle .
Ecmelbeyza Anne18 ılıktan az sıcak suyla havluyu ıslatıp koltuk altlarına koy burda yazmışlardı aklımda kalmış . Sütün gelir diyolar