4894mercimek Kızlar nasıl döndürebilirim nasıl döner bebeğim ya doktor böyle giderse sezeryan diyor ben normal istiyorum fikri olan ya da tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz
Aysem41 4894mercimek 33 haftalık diyosun canım kimi bebekler 38 e kadar anca dönüyo icini ferah tut nasıl gelmek istiyosa o sekilde dogar bebegin stres yapip erken dogumuna yol açma bence 🤗
123melek 4894mercimek canım hic dert etme benmde 32 de makattı 35 de gittim bas aşağı dönmüs 🤭hatta gittgmde sezeryan tarihi sec dedi bana bi baktı bu dönmüs diyo
ysfali06 4894mercimek buradaki hareketi doktor önermiş sayfasında Bi bakın isterseniz ama haftanız erken daha doğuma kadar oooo kimbilir kaç defa döner durur 😅
Gizemblbl 4894mercimek benimde 36 ya kadar Makat gelişti bana da doktor sezeryan tarihi bile verdi ama sonra bir baktık ki dönmüş🤗
4894mercimek Aysem41 geçen hafta aşağı dönüktü yer değiştirdi inşallah bir daha değiştirir diye dua ediyorum 🙏☺️
4894mercimek 123melek allahım be kadar güzel ya bende çok istiyorum normal olmasını rabbim izin verirse inşallah sizinki gibi olur doktorum da önümüzde 2-3 hafta var döndü döndü dönmedi sezeryan olur artık dedi . İnşallah sizinki gibi döner bir kaç haftaya
123melek 4894mercimek bence illa dönsün demeyn catı muayenesi oldm ve en fazla 3300 doğurablrsn dedi doktorum 35 .haftada 3 kilo muhtemelen yine bana sezeryan yolu görünüyor
BurcuLice 4894mercimek 37. Haftaya kadar yolu var benim yeğenim tam sezaryen günü almaya gittiklerinde döndü telaş yapma döner inş sağlıkla gelsin