Didemcann Merhaba hanımlar 12 haftalık hamileyim çatlaklar için endişeliyim kullandığınız ve tavsiye ettiklerinizi yazar mısınız????🙏🏻
Yagmur_mom Didemcann catlaklar kisinin vücuduyla alakali bence ergenlik doneminde olmadiysa hamileliktede pek olcagini dusunmuyorum benim ergenlik doneminde olmustu hamileligimdede artti badem yagi kullandim bebek yagi kullandim fayda etmedi
Sedaerhan Didemcann ben de hep bunu düşündüm ne alsam diye 37 olcam hala çatlamadım ya ben şok genel de aşırı çatlak olması lazımdı ben şansızım bu konular da
ayseeerl13 Didemcann 36+3 e geldim hic catlagim yok unibaby omega3 lu catlak onleyici kulandim arkonem soft kulandim vazelin kulandim hepsini karistirip surdum hergun suremesemde aklima geldikce surdum boyle devam ediyorum
Melihakrds Didemcann herşeyi yaptım ama çatladım sanırım vücüt la alakalı lierac krem ve zeytin yağı kullandım ama zeytin yağı ve vazelini üst üste sürünce çok güzel nemlendirdiğini fark ettim ama çoktan çatlamıştım zaten bol su iç ben fazla içemedim onun da etkisi olabilir
_NY3- Didemcann son haftadayım çok az kilo aldım onun da etkisi var 6 kilo ile bitiriyorum çok şükür gebeliğiz. Bol su içtim ve hep çatlak önleyici biooil sürdüm hiç çatlamadım ama benim vücudumda önceden çatlak vardı bir kaç çizgi yani dikkat etmesem kesin çatlardım genetiğimde var
Peraaaa Bruts bees çatlak kremi aldım, içinde bir çok yağın karışımı var.. Biraz tuzlu bir ürün ama kullanan herkes memnun.. Umarm bende memnun kalırım.. Ama birazda vücutla alakalı çatlama olayı Şansımıza artık :)
tonbikinannesi Didemcann hindistan cevizi yağı kullanıyorum doktorlar doğal yağ öneriyor kremlerden Ziyade o yüzden krem almadım kakao ve badem yağı karışımı da etkiliymiş