Yasinimmm Bizim ki Her dakika uyuyor sanki o hamile 😂😂ben sürekli bir iş 5 dakika otursam tekrar bir iş
minikkuzummmm Yasinimmm valla çok şükür benim eşim çok anlayışlı, hamile kaldığımı öğrendiğimiz günden beri neredeyse hiç bir iş yapamıyorum bazen yemekte olmuyor kendi elleriyle yapıp yediriyo bana üstelik o çalışıyor ben ev hanımıyım şuan 😅
Asya94 Yasinimmm evi süpürme ve silmeyi o yapar sağ olsun :) ben de banyo mutfak temizliği ve çamaşirlara bakarım… cam perde vs bu aralar kimse dokunmuyor onlara da bir gün kadın cağırıcam eden işleri halletsin diye :)
Yasinimmm minikkuzummmm helal olsun be keşke bizim ki de öyle olsa yemeğimi getir çabuk suyu mu yatağıma getir çoraplarımi çıkar 😀😀öldürdü beni resmen
Yasinimmm Asya94 valla saolsun adam yine bir şeyin ucundan tutuyormuş sizde bizde bardağı masanın üstüne koymaya bile götürmez 😊😀
derinsart Asya94 bizde de durum ayni😃çamaşırda onda 😀valla iyiki var 😊dip köşe büyük temizlik camlar icin bende kadin tutmayi dşnüyorum doğuma yakın
Eminos123 Yasinimmm yemegimi suyumu getir coraplarimi cikar mi yok artik yemek beraber yenir su zaten mutfak tezgahinda susayan gidip icer haa mutfaktan geliyorumdur su istermisin hayatim diye sorarim esimde bana sorar mutfaktan bisey istermisin diye esinizin elleri yok mu çoraplar elleriyle cok kolay cikiyor
Yasinimmm Cemrenin_annesi80 😂😂kız en azından yapıp kirletiyor bizim ki yapmadıği halde her yer çekirdek kabuğu ekmek kırıntısı ben süpürmesem ev çöplük olcak yakinda😂😂dünya umrunda değil beyfendinin
mercimekkoftesi1 Valla dün akşam yemek yapmamıştım, yemek yapmadım ne yiyelim dedim sen dinlen ben hallederim dedi 🤭 Hamileliğimi öğrendiğimiz günden beri sürekli yardımcı oluyor sağolsun
Buseyvz Yasinimmm Allah razı olsun hem hamilelik hem belimden rahatsızlığım var çamaşır bulaşık onda elinden geldiğince süpürür, birlikte toplar temizleriz daha ne olsun 🤗😂
Minnakkkk Yasinimmm sadece hamilelikte değil her zaman yardımcıdır allah razı olsun ondan ❤️❤️❤️ Evi süpürür siler bulaşık yıkar banyo temizler hatta bazı işleri evde ben yapmadan o yapmış olur lavabo temizliği gibi ama dediğim gibi hamilelikten degıl her zaman yardımcıdır bana 🥰❤️
Sedaerhan Yasinimmm sadece pazarları yemek yapıyor onun dışında her sabah kahvaltısı ben de yapmıyor üşengeç biraz