Maria9 Artık kullanmaya başlamanın zamanı geldi sanırım. Siz hangi marka veya ürünleri kullanıyorsunuz? En çok hangi marka veya ürünlerin faydasını gördünüz yeni alacağım iyisi olsun riske girmek istemem yardımcı olur musunuz lütfen 🙏
Haticearen Maria9 ben bio oil kullanıyorum canım 3 aydan beri tabiki çatlama var ama asıl.olan doğum dan sonra devam.edip kaybetmek
Diyetisyen_Anne Maria9 ben bio oil ve lierac kullandım ama ergenlikte zaten çatlamıştı kalçalarım annemde çok çatlamış ve ne kadar çok kremlendiysem de çatladım maalesef olacağı varsa oluyor yani 😔
zeytinkiz Maria9 Bende 10.haftamdayım 2 günde 1 kullanıyorum şimdilik bio-oil aldım. 4.aydan sonra her akşam kullanmayı planlıyorum
Maria9 önemli olan baştan oluşmayı engellemek oluştuktan sonra çaresi kremlerde değil diye biliyorum 🤷🏻♀️
Maria9 Diyetisyen_Anne benimde ani kilo alıp vermelerden kaynaklı sadece kalçalarımda var onlara çare yok artık ama göbekte de oluşsun istemiyorum 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Yesimmmmi Maria9 iki günde bir sürüyom nemli hala baya memnunum sakın bu kışta kalkıp zeytinyağı vs gibi yaglı şeyler kullanıpta elbiselerinizi ve karnınızı acık bırakmayın üşütürsünüz
Zafsim0801 Ben Sabri tuncer zeytinyağlı losyonunu bebe yağı badem yağı sadece yan kanatlarinda çok az var