Aylusum Kızlar şimdiye kadar tabiki bulantm oldu 2 kez falan kustum başından beri ama bu 2 gündür canım çıktı bulantı kusma kafamı kaldıramıyorum benim bildiğim bu zamanlar azalması gerekir benim cok fena ne yapayım bilemedim
Eymenimmmm Aylusum kisiden kisiye hamileliktwn hamilelige değişir 34 haftaligim hala kusuyorum ve hicbisey yiyemiyorum sabh sadece 1dilim ekmk yiyebildim zar zor suan cikarmamk icin akla karayi seciyorum😤😑
Senayyalcin Aylusum Azalmıyor hatta artıyor 30 haftalık olucam hala bulanıyor ama prilam ilacım sağ olsun hissetmiyorum bile 2.trimester de çok rahatlıyorsunuz ama 1 ve 3 yine yorucu 🤰🏼
Borusesi Aylusum 4 haftalık başladım kusmaya hala yoka devam ediyoruz 13 haftalığız sonuna kadar gidecek her halde benim
Merve50 Aylusum canım kişiden kişiye değişiyor her hamilelik aynı olmuyor benim 6. Haftada başladı 16. Haftaya kadar devam etmişti lavabodan çıkamıyordum artık serum yemeden rahatlayamıyordum. İnşAllah çabuk atlatırsın sende 🤲🏻 Kraker yada ayva yemeyi dene bana onlar iyi gelmişti
Aylusum Merve50 acile gitmek istemiyorum covidten dolayı ama dayanamıyorum artık başıma ağrılar giriyor
Merve50 Aylusum canım eğer uzanınca felan az da olsa rahatlıyorsan git ama dayanamayacak haldeyken bence bir git. Benim artık bişey yiyememekten tansiyonum düşüyordu ayağa kalkmayı bırak oturacak halim yoktu o yüzden gidiyordum
Aylusum Merve50 ya benimki çok farklı yemek konusu bile gecince kusuyorum birde migrenimde tuttu ögürmekten
Merve50 Aylusum ah canım yaa valla az çok o zamanları geçirdiğim için ne kadar zor bilirim Allah yardımcın olsun inşAllah tez vakitte kurtulursun 🤲🏻
Eymenimmmm Aylusum Aynen walla insanin dizlerinin canı kesiliyo parmağını kaldrcak hali olmuyo canli canaze gbi🙈