diazepambu Merhaba kızlar, hamileliğinde evinde hayvan besleyen var mı? Ben muhabbet kuşu besliyorum. Araştırdığımda bir zararı olduğunu okumadım ama yine de kafes temizliklerini eşim yapıyor ben sadece seviyorum 😅 Siz neler yapıyorsunuz?
Krizantem_ diazepambu Bizim de muhabbet kuşumuz var hatta suan bıcır bıcır konuşuyor 😂 kafes temizliğini eldiven ile ben yapıyorum.
Esrujj diazepambu kedim var evde dışarı çıkan bir kedi değil ve aşıları da tam testte de bir sorun çıkmadı çok şükür oğlumla ayrılmadık😊 kumunu eşim temizliyor sadece başka bir değişiklik yok sarılıp öpüyorum gayet🥰
diazepambu Krizantem_ Maşallah 🧿 Bizim ki de pek geveze insan kıyamıyor da 😊 Salonda duruyor tüyleri etkiler mi diye düşünüyorum 😅Hamilelikten önce öpüp koklardım şimdi sadece sevmekle kalıyorum 😓
Merineri Bizim de kedimiz var. Doktoruma sordum tuvaletini sen temizleme başka da sorun olmaz zaten demişti.
Etk Bizimde sultan papağanımız var kafes temızlıgını eşim yapıyor ama papağanımız beni çok seviyor dışardayken sürekli üstümde yanımdan gitmiyor 😂😂
Krizantem_ diazepambu Tüyleri ne kadar etkileyecek ki kedi ve köpekler evin içinde her yeri geziniyor onlar daha çok tüy bırakıyor , benim hep tepemde geziyor ellerimi çok seviyor hep avcumda😂 bir zararı olduğunu sanmıyorum😄😊❤
Yusufmom Benim tavsanim var yerini ben temizliyorum bazen eşim temizliyor herhangi bir sorun cikmadi bugune kadar cok şükür
Beyzali Benimde iki yasina yaklasan bir kedim var ve evet sadece kumunu degismiyrm bende sukur bir sounumuz yok