Alperefet Asi_0658 çok hoş görünüyor ama hatıra kalacak birsey istiyorsanız alternatif bakın isterseniz bu yenip atlır
Tugba_0 Asi_0658 ben şahsen hediyelik yaptımicam zaten pandemiden dolayı hem hastaneye kimseyi almicaklar hem de evime kimseyi öyle kabul etmicem eğer mevlid falan yaparsam durumlar iyiye giderse öyle yaptırmayı düşünüyorum
Selimegzoglu Asi_0658 fiyatı çok uygun ama bazıları yemiyor bile kenarda köşede geziyor ben şöyle birşey yaptıracağım ama sadece yakınlara 40 tane falan https://hizliresim.com/s/upload-success Belki fikir olur
Kayraninannnesi Asi_0658 şekeri en azından yerler gayet güzel hediyelikler çöpe atılıyor boşa masraf böyle daha iyi
baby_mama Bence gayet güzel, hatıralık olanları çok yakınım olmadığı sürece ben atıyorum açıkçası, buzdolabında bir sürü bebek ismi oluyor sevmiyorum 🤪 böylesi daha güzel boşa para vermektense
Asi_0658 baby_mama bende makrome anahtarlık yaptırıyorum ama yakınlarıma uzak olanlara kapıdan şeker uzatacağız 😊
Asi_0658 aysenurbahadir 👍 ellerinize sağlık şimdiden hayırlı olsun hayırlısı ile kucağınıza alın yavrunuzu insaallah 🙏