merkau Arkadaşlar patlıcan kebabı arasında köfte alt kısmı biraz pembemsi kalmış 2 saat fırında pisti Ama içi hafif pembe salcali sudanmidir bilemedim ama çok açtım ve yedim ve acayip panik oldum suan bi sakıncası varmidir acaba pistide arada kaldığı icin mi pembe görünüyor
Ciara93 merkau endişenizi anlıyorum ama kendimi gülmekten alıkoyamadım. Ah forum ah :) canım muhtemelen arada kalmaktan pembedir. Gerçi iki saat az bi süre değil ama, çok sıkı yapıldığı zaman olabiliyor.
Mlsh merkau et urunleri yerken ayran icmeye ozen goster diye tavsiyede bulunabilirim. Ayran olusabilecek zehire karsi koruyucu etkiye sahip yuzde yuz olmasada, oyle soylediler bana da
CerenSelvi merkau benim eşim aşçı. Bir et pişmişse de pembedir. Hatta pespembe yerler. Hiçbir şey olmaz sakin olun. O sadece suyunu kaybetmediğini gösterir
Ayse1608 merkau Bende yapmıştım canım içi pembe kalmış bir kaç tane yedim birşey olmadı geriye kalanları da kızarttım dedim bari onlar iyi pişsin ☺️
merkau Canimmmm kizlar gulmeyin valla oyle panik oldumki basim agriyor esimde girip cikip sacmalama diyor ama yine de iste acaba cigmi kaldi ..
Mzeynepp merkau ben de çok yedim içi pembe köfte canım yani ne kadar ugrassamda içi pembe kalıyordu, endişe etme, ediyorsan da illa bi doktoruna sor istersen canım :)
Deletedmom35 Az sonraaaaa canım çekti tü sana kısmı başlayacak postun 😄 başlığı değiş sen en iyisi arkadaşım
merkau Ya hepinize cook teşekkür ederim valla şurada iki destek kelime bile sanki üzerimizden olayın yükünü aliyor hepimize sağlıklı gebelikler dilerim..
merkau Sevgiarslan evet ,ışte eşim isteyince birde ben evhamlaninca yüzüme bakıyor anlamıyor benim ruh halimi bende anlamıyorum bazen kendimi