Mervee26 Anne18 canım benim. Sağlıkla kucağına da al, büyüt inşallah bebeğini. Benim de 31+1 bugün. Çok küçük sayılmaz, Allah sana bağışlasın yavrunu. Kaç kilo doğdu yavrum?
Nisanannesiii Anne18 kaç kilo doğdu. Rabbim sana ve bebeğine şifa versin en kısa sürede sağlıkla kucağına alıp evine gidersin inşallah.. korkma haftam iyi
Attent Eminik bana hic ilac falan vermedi acilma yok bebek yukarda sadece cok gezme bol bol yat uzan dedi sukur 33+4olduk
Eminik Bsmlh ayy inşallah canım dün hastanede baya korkuttular tabi günümüzü doldururuz da küvözede gerek kalmaz inşallah
Bsmlh Eminik korkmayın allahım büyüktür ben iğnesiz doğuma alındım bundada riskim çok 26 hafta yenı bıttı
Attent Eminik off cok gecmis olsun canim demekki bendede acilma olsaydi yatırırlardı ondan eve gonderdi beni
Eminik Bsmlh inşallah geçer canım benimde 25 den beri yatış yapıyorum seninde geçer inşallah gün sayarak geçti haftalar
Mervee26 Anne18 600 gram doğup yaşayan bile var. Allah sana bağışlasın inşallah bebeğini. Sağlıkla büyüsün. Benim de birkaç gündür ağrım var korkuyorum.
Nisanannesiii Eminik benimde 3 cm açıklığım wc harici hiç mi kalkmıyosunuz ? Ben arada 10 15 adım atıyorum yada oturuyorum ama vicdanım sızlıyor hep yatmak mı lazım