Happybaby11 Kızlar ablam sipariş vermiş bakalım eğer kandırmaca değilse bende alacağım burdan yorumlara tekrar yazacağım almak isteyen alır https://www.birxy.com/urun/sleepy-natural-kulot-bez-5-beden-junior100-adet
Mlsa2530 Happybaby11 sepete ekle butonunun yanında siparişler iptal edilebilir diyor direk. Çok güvenilir gelmedi açıkçası
Gizem___ Happybaby11 şikayetvardan baktım dolandırıcı yazıyor biri de fiyat dolar üzerindenmiş o yüzden uygun görünüyor yazmış.
Lalim Site güvenilir mi daha once alışveriş yapan varmi aranizda kizlar. Bu fiyat gerçek olamaz bence
Happybaby11 Lalim ablam sipariş verdi canım kapıda ödemeyle hemde. Bakalım kargo gelsin öğreneceğiz güvenilirmi değilmi. Ona göre bende buraya yazacağım sizde faydalanın
Minigimyolda Lalim güvenilir değil eşim birşeyler alacaktı araştırmadan almayalım dedik dolandırıcı falan yazmışlar bilgi çalmaya yönelik gibisinden şeylerde yazıyordu
Birminiginannesi Happybaby11 spariş gelene kadar biter kampanya bari bizde edelim ilk kiminki gelirse yazalım
Gizem_lina05 Birminiginannesi asla rahat olmuyor kilot bez ben yanlışlıkla aldım cok felakat bişi hiç memnun kalmadım bitmesini bekliyorum 🤦♀️😟
Busra0710 Birminiginannesi kullanışlı olmuyor külot bez, özellikle bebeklere hiç düşünmeyin. Yazın sadece bezle gezcekleri zaman anca külot bez iyi oluyor
Kediannesi123 Happybaby11 ilginç bir site fiyatlar çok uygun sipariş hakkın da bizi de arada bilgilendirir misin 😁