Mrymmm19 Doktorum bana 25 mg hapı verdi eczaneci nasıl kullanacağımı yazmamış malum yasaklar var aranızda kullanan var mı? Varsa nasıl kullanıyorsunuz?
Dilek0809 Mrymmm19 kahvaltıdan yarım saat önce az su ile içiyorum her gün bir tane aynı ilacın 50 mg kullanıyorum
Iremalp Mrymmm19 sabah aç karnına yarım bardak su ile alın yarım saat 40 dk bişey yemeyin ilacım emilimi için
Mrymmm19 
Mrymmm19 1 doz diyor ya hamile kalmadan önce yarim kullanıyordum şimdi yarim mi kullanmalıyım yoksa tam bir tane mi almalıyım
Sarikurt Mrymmm19 25mg demiş sizdeki ilaç 50mglık ise yarım içmeye devam 💜 tsh kaç çıktı kan tahlilinde
Sarikurt Mrymmm19 aynıyız benim de o kadarı 1 ayda 1.90a düştü🥰 hapın zaten senin tam dozun 1 tane içceksin o zaman.benim hapım 100lük ben 50 mg içiyorum yarısını kırıyorum o yüzden💜
enfla Mrymmm19 sabahları kahvaltıdan 1 saat önce ıcmelısınız. ılacı aldıgınız surenın uzerınden de 4 saat gecmelı vıtamın kullanmak ıcın. vıtamnlerınızı 4 saat sonrasında almaya baslayın
enfla Mrymmm19 yanı benm endokrolojı doktorumda kadn dogum doktorumda aralarında 3-4 saat olsun dedı bıdaha oyle alırsnz ıstersenz