Bestosko Haticemelekkkk Dün 12 haftalıktık tam %85 ihtimalle söyledi doktorumuz 🤗 ikş hafta sonra daha net söylerim dedi 💃🏼
Yagmurm minicikanne kıza benziyo ama bacakları tam açık değil ben kan verdim dün idrar verdim 2 hafta sonra gidecem tam beli olur işallah ❤🥰👼
Elif-yener1 Bestosko tam 12+2 de ikili testte perinatsloji doktoru cinsiyeti soyliyimmi kız gözüküyor dedi bir oğlum var ama cinsiyet için 14.haftayi bekliyorum
Purpura26 Haticemelekkkk 12. Haftada 2li test yaparken %80 erkek demişti 14de erkek dedi 16da kesimleşti
Byby99 Haticemelekkkk 12 ve 16. Haftada yüzde 90 kız dedi 17 ve 19 da yüzde 90 erkek denildi el mecbur detaylıyı bekliyorum 😂 21 haftalık olduk
Elifaltun Haticemelekkkk 13+5 de evde ne vardi dedi iki oglum dedim belki bi prenses gelir dedi meger tahmin etmis ben sormamistim 17 haftalikken kiz dedi 😁
Minikbiranneee Haticemelekkkk bana 12 haftalıkken tahmini söyledi herkese duyurma dedi 16. Haftada net söyledi☺️
Busra3496 Haticemelekkkk 12+4 de erkek dedi 20 inci haftadayım değişim yok erkek erkekler kıza oranla daha çabuk gösteriyor
Madinanin-Annesi Haticemelekkkk ben 20haftamda ogrendim.Burdan cok okudum yanlis soylemisler falan.Sormadimda doktoruma.20haftamda tam belli olurmu dedim evet zaten kizimda oyle bir pozisyinda durmuwduki))))anlamamk mumkun degildi).24haftamda detayli yltrasonda tam gordum.Yani benim icin yanilma payi olmadi sukur bekledim.
Zelihauzn Haticemelekkkk gösteriyorsa verir canım çünkü bana 10.haftada benzetti 13 de kesin söyledi 😌
Fatos-90 Ben bugün öğrendimm🤗 12+5 teyiz doktor tahminim erkek dedi. Sonra ultrasonda bacak arasında önce pipi sonra da minicik testisleri gördük 🤭🤭🤭 sonradan değişmezse tabi💙😉 Allahım sağlık sıhhat versin hepimizin bebişine❤️