teachervera Kızlar ben başakşehir de oturuyorum burada 750 fiyatı. Duygu hastanesini aradım 420 dedi. Küçükköy Bayrampaşa, gop civarında detaylı ultrason yaptıran var mı?
BebegimleYeniHayat_34 teachervera canım kesinlikle Ali ekiz hocaya git Gaziosmanpaşa meydanda kadın sağlığı var hafta iki gün oraya geliyo Ali hoca 600 TL muayenesi harika bir perinatoloji uzmanı çok ilgili bende bu arada Başakşehir de oturuyorum ama doktorum belde tıo merkezinde bana da nurhan hanım yönlendirdi onun tavsiyesi üzerine gittim
Ayskem teachervera merhabe Güngören Meltem hastanesini aradım 300 lira dediler doktor muayenesi de içimdeymiş ben orda yaptırcam esenyurtta oturuyorum eşimle gidip yaptırcam yakınlarındaki hastaneler 500/650 civarı fiyat istiyorlar
Gigy teachervera Doç Dr Ali Ekiz çok iyidir, Gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezindeydi ama ayrıldı Ataköy’de de muayanesi var ,ama kadın sağlığı merkezine başka doç Dr gelmiş onu araştırın isterseniz oranın ekibinde hep iyi doktorlar var çünkü
Glsmyldz09 teachervera canım özel Güngören hastanesindeki detaylı ultrason doktoru 350 TL. Ve ben çok memnun kaldım ne kadar fotoğraf çektiyse verdi en ince detayına santimine kadar da baktığı yerleri anlattı. Özel aracınla gideceksen tavsiye ederim..
BebegimleYeniHayat_34 Normal de Ataköy de muayenehanesi ama dediğim gibi belli günler Gaziosmanpaşa da Ali hoca
BebegimleYeniHayat_34 teachervera Başakşehir de gitmiyorum belde tıp merkezi doktorum Gaziosmanpaşa da nurhan hanım ayrıntılı içinde Gaziosmanpaşa kadın sağlığı Ali hocaya gittim evim Başakşehir de benim 🥰
BebegimleYeniHayat_34 Gigy aaaa yeni ayrılmıştır o zaman ben ona gitmiştim çünkü bide şey hafta da iki gün geliyordu ama belki yanlışınız olabilir mi
Gigy BebegimleYeniHayat_34 haftada 1 e düştü 18 ocakta gittim ben de ,geçen şeker yüklemesi vardı başka bir doç Dr gelmiş Kadri neydi sanırım duydum ,doğru yani