Alperefet Merhaba kızlar az önce sancıyla uyandım yarım saattir geçmiyor ara ara vuruyor adet sancısı gibi bebek de ağrı olan yerde sert bir şekilde toplanmış durumda , nişan su vs gelmedi ama korkuyorum erken doğum olabilir mi
Seher- Alperefet bende 33+5 teyim ara ara öyle oluyor ya sanırım uyurken siz çok dönmüştür hareket etmiştir oda sancı yapabiliyor
Seher- Alperefet inanın bende bugün uyuyamadım sanırım yeri daraldı artık hareketleri daha hissedilir ve sert geliyor banada geçen hafta doktorum normal demişti vücut kendini hazırlıyor yalancı sancılar bunlar sıklaşmadığı sürece ve arası çok kısalmadığı sürece normal demişti sancılar bende de böyle hareketler yapınca direkt vajinada hissediyorum batma uyuşma gibi sizde endişelenmeyin bir şey yoktur inşallah biraz okşayın karnınızı yumuşar 🤗
Alperefet Seher- inşallah valla uyandırdı artık ilk defa oldu ya endişelendim biraz, en son 9 gün önce gitmiştim kontrole daha beş gün var randevuma onu düşününce stres de yaptım,sağolun bilgileriniz için ☺️
tgbktszdmr Canım ben de 33. Üm. Ara sıra dediğin gibi oluyor. Adet sancısı gibi ağrı giriyor kısa süreli geçip gidiyor bazen de kasık ağrısı oluyor. Sizlerde aynı şeyleri yazdığınıza göre yalancı sancılarımız başladı bence. Ve çok normal olduğunu düşünüyorum