Zarife Haticeyildiz aa desene dogurana kdr cirkin gezcez 😅😅😅 saka bi yana bebege zarari olmasinda napalim dayaniriz
Haticeyildiz Zarife her ne kadar sivilcelerim sakal gibi dursada sabrederim surda ne kaldiki zaten 😂😂😂
Zarife Sayrkann valla hftya cuma gdcem cildyeye ogune kdr ara verdim ilaclra hemde doktor bunyen dinlensin dedi☺
Zarife Haticeyildiz benim az kalmadi doguma daha 23 uncu haftamdayim 😑😑 aman sakal deme zaten sivilce uzerine tuylenmede cabasi bu tuyler gider ins yaa
Leylaa16 Zarife yüzüm sivilce dolu decavit fero.sanoldan miymisss 😱 dogumdan sonra gecer miymis peki ?
Zarife Leylaa16 canim su an direk ondan diyemem ama ucunun de yan etkilerini okudum sizde okuyun anlarsniz sonra doktorumla gorustum bi sure ilaci birak dedi benim sadece yuzum deil sirtim boynum ensemde de var ama onlar minik kabarcik gibi yani sivilce gbi yuzumdekiler sadece valla ilacsiz deniyorum bakalim azalcakmi
Leylaa16 Zarife benimde sirt ve ensemde var. Ben hic okumadim da hamileliktendir diyordum. Doktoruma sorayim bakayim
Zarife Sayrkann bende bu sabah ictim ya kramplarim artti birakinca ama sanirim ilaclar yapmiyo ya hormonlardan doktora sormadan ilaclari birakmayin kizlar 😑😑
Aysealty Bende kullanıyorm bahsettiğiniz ilaçları ama bende sivilce falan yok 20.haftamdayım muhtemelen hormonlardandır adet döneminde cok cıkardı bende şimdide tek tük arada cıkıyor ellemeyine geçiyor yayılmadan özellikle boyun cevremde oluyor arada